- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
Topikgazda
-
Somatom
veterán
Biztosan van ilyen. Régóta nPlayer -t használok, mert jó a hálózati támogatása. Ezeket ismeri (elvileg). Sajnos, rég frissült, lehet, hogy a Gdrive már nem megy. NAS WebDAV -ot használok, az müxik. Sztem az NFS -nek is működnie kell.
Ha nem akarod, akkor nem szkennel, tallózással is kiválaszthatod a médiát. Én is így használom, mert a NAS -on minden filmem külön mappában van.Szerk.:
Sorry, benéztem a topikot! Nem CC -n használom, hanem tabon.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
De, csak ugye annál volt az, hogy vettem hozzá méregdrága kábelt, aztán nem mindig ébredt. Mondjuk most egyébként is külsős SSD van rajta.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
vacs
Topikgazda
-
félisten
További kérdés, hogy a Youtube és Netflix gombokat át tudom mappelni úgy, hogy az eredeti funkciójuk megszűnjön?
Hangerő gombokként szeretném használni őket, de hiába állítom be így a Button Mapper alkalmazásban, az eredeti funkció mellett működik csak. Pl. Hangerő le (youtube gomb), lejjebb megy a hangerő, de közben elindul a Youtube.
Előre is kössz a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
-
tylerddd
veterán
A lag nálam az eszközmenüben való mozgásnál jelentkezik+ahogy írtam fentebb, a táv nem úgy reagál. Pl. az asztalon van, rányomok a négyirányú közepén a gombra, amivel pause-t nyomok és semmi, majd még1x és megáll a műsor. Ez az előző rendszerben ment elsőre. Hosszabb menüben, ha folyamatos nyomással pörgetnék le, szintén beakad, előzőleg szépen ment lefelé. Hasonló hangerőszabályozásnál is van. Egyesével kapcsolom le és értéket hagy ki, pl. 25-ről nyomkodom le 20-ra, 22 kimarad, látszik, hogy beragadt és próbálja utolérni magát. (Nálam úgy van beállítva, hogy az oldalsó gombok az eszköz hangerejét állítják, nem a tévét.)
App-ek szintjén: Netflix, Youtube, Disney, HBO Max, AppleTV+ szinte tökéletes, Amazon töltöget 12-es android óta. Max-nél a feliratok problémásak, CC-s kiküldésnél is. De ezen kívül a lejátszás tökéletes, ott nincs gond.
De ezeknél is érzek lagot, lassabban reagál pl. keresésnél gépelés során. Pedig gyorsabb nem lettem, hogy ne tudna követni. Frissítés után volt teljes újrahúzás.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...