- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- PLC programozás
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Próbáltam találni megoldást arra, hogy ne záródjon be a Chrome ha több ablak van nyitva és több helyen is olvastam ezt az oldalt: https://www.maki-chan.de/preventclosenodonations.htm
Ismeri valaki? Mennyire "biztonságos"?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Az meg lehet valahogy oldani, ha több fülön vannak nyitva oldalak és rányomok a bezárásra akkor kérdezze meg, valóban kiszeretnék lépni? Sajnos nem egyszer fordult már elő, hogy így zártam be véletlenül és vesztettem el fontos sessionöket emiatt.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Értem köszi a gyors választ spammer.
Ha ez az új eredeti állapot akkor megnyugodtam, azt hittem nekem sikerült valamit elállítanom... -
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Az előző kérdésemhez még annyit, hogy mikor elinditom a Chrome -ot akkor nagyon lassan tölt be (akár 3 - 4 - 5 másodperc is, eddig 1 másodperc alatt volt) illetve a bal alsó sarokban "proxyszkript letöltése" szöveget ír ki.
Erre van valami megoldás hogy gyorsabban töltődjön be? -
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e valami mód arra, hogy a Google Chrome -ot vissza állítsam "eredeti" állapotába? (Sajnos nem tudom minek hívjam ezt a jelenséget éppen ezért írok állapotot.)
Egészen pontosan erre gondolok:

Pontosabban az index képek felett található keresőt és az a fölött lévő Google feliratot szeretném eltüntetni mint az ahogy régebben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest