Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Az a gond, hogy ez az 1730 MB a frissen megnyitott Chrome-ban frissen megnyitott oldalak memóriafoglalása
(JS kikapcsolásával is ugyanennyi)
Ha még dolgozgatok is benne pár órát, akkor felkúszik az említett 3-4 gigára és 10-15 lapnál azzal jön a rendszer, hogy elfogyott a 7GB memória (8GB, de 0,5-1 giga megy az APU-nak)Firefoxot használom az előző hozzászólásom óta, tehát durván 2,5 órája és most tart 620 megánál ( a kezdő 570-ről)
Ezt nem tudom én összerakni, hogy miből jön ekkora különbség a két böngésző között.
Biztonsági, oldalkirajzolási, kompatibilitási és plugin szempontból jobban bejött a Chrome
Előtte Firefoxoztam, de most szerintem visszaállok JS és Flash nélküli Firefoxra
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(JS kikapcsolásával is ugyanennyi)