Hirdetés
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bobalazs
üzenetére
érdekes, nincs gyanus szoftver,.
és de még 1 érdekesség,. leszedtem az mbam-ot,. hogy felteszem,. de mikor kijön/kijött az a felügyeletes ablak, igennel meg nemmel,. akkor mikor rámentem igenre,nemtörtént semmi,. nemtudtam feltelepiteni, 10x-re sem, ezis eléggé érdekes, és igy most nemtudom mivan,vagy mi nincs,. valakinek valami ötlet? vagy esetleg oj vmi kegyetlen virus vagy mi, amit nemis észlelt az irtó,. és ezt csinalja,hogy láthatatlan mozilla van a gépemen, és plusz a chromot mikor telepiteném,kiirja hogy sikertelen a telepitése? :s én má nemértem,. de lehet ujratevés lesz a vége ennek a történetnek,. :s
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Steam topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Tekken 7 Playstation 4
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HP Probook 445R G6,14",FHD,AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és de még 1 érdekesség,. leszedtem az mbam-ot,. hogy felteszem,. de mikor kijön/kijött az a felügyeletes ablak, igennel meg nemmel,. akkor mikor rámentem igenre,nemtörtént semmi,. nemtudtam feltelepiteni, 10x-re sem, ezis eléggé érdekes, és igy most nemtudom mivan,vagy mi nincs,. valakinek valami ötlet? vagy esetleg oj vmi kegyetlen virus vagy mi, amit nemis észlelt az irtó,. és ezt csinalja,hogy láthatatlan mozilla van a gépemen, és plusz a chromot mikor telepiteném,kiirja hogy sikertelen a telepitése? :s én má nemértem,. de lehet ujratevés lesz a vége ennek a történetnek,. :s