- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Házimozi belépő szinten
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bobalazs
üzenetére
érdekes, nincs gyanus szoftver,.
és de még 1 érdekesség,. leszedtem az mbam-ot,. hogy felteszem,. de mikor kijön/kijött az a felügyeletes ablak, igennel meg nemmel,. akkor mikor rámentem igenre,nemtörtént semmi,. nemtudtam feltelepiteni, 10x-re sem, ezis eléggé érdekes, és igy most nemtudom mivan,vagy mi nincs,. valakinek valami ötlet? vagy esetleg oj vmi kegyetlen virus vagy mi, amit nemis észlelt az irtó,. és ezt csinalja,hogy láthatatlan mozilla van a gépemen, és plusz a chromot mikor telepiteném,kiirja hogy sikertelen a telepitése? :s én má nemértem,. de lehet ujratevés lesz a vége ennek a történetnek,. :s
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby rádiós topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és de még 1 érdekesség,. leszedtem az mbam-ot,. hogy felteszem,. de mikor kijön/kijött az a felügyeletes ablak, igennel meg nemmel,. akkor mikor rámentem igenre,nemtörtént semmi,. nemtudtam feltelepiteni, 10x-re sem, ezis eléggé érdekes, és igy most nemtudom mivan,vagy mi nincs,. valakinek valami ötlet? vagy esetleg oj vmi kegyetlen virus vagy mi, amit nemis észlelt az irtó,. és ezt csinalja,hogy láthatatlan mozilla van a gépemen, és plusz a chromot mikor telepiteném,kiirja hogy sikertelen a telepitése? :s én má nemértem,. de lehet ujratevés lesz a vége ennek a történetnek,. :s