Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bobalazs
üzenetére
érdekes, nincs gyanus szoftver,.
és de még 1 érdekesség,. leszedtem az mbam-ot,. hogy felteszem,. de mikor kijön/kijött az a felügyeletes ablak, igennel meg nemmel,. akkor mikor rámentem igenre,nemtörtént semmi,. nemtudtam feltelepiteni, 10x-re sem, ezis eléggé érdekes, és igy most nemtudom mivan,vagy mi nincs,. valakinek valami ötlet? vagy esetleg oj vmi kegyetlen virus vagy mi, amit nemis észlelt az irtó,. és ezt csinalja,hogy láthatatlan mozilla van a gépemen, és plusz a chromot mikor telepiteném,kiirja hogy sikertelen a telepitése? :s én má nemértem,. de lehet ujratevés lesz a vége ennek a történetnek,. :s
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
és de még 1 érdekesség,. leszedtem az mbam-ot,. hogy felteszem,. de mikor kijön/kijött az a felügyeletes ablak, igennel meg nemmel,. akkor mikor rámentem igenre,nemtörtént semmi,. nemtudtam feltelepiteni, 10x-re sem, ezis eléggé érdekes, és igy most nemtudom mivan,vagy mi nincs,. valakinek valami ötlet? vagy esetleg oj vmi kegyetlen virus vagy mi, amit nemis észlelt az irtó,. és ezt csinalja,hogy láthatatlan mozilla van a gépemen, és plusz a chromot mikor telepiteném,kiirja hogy sikertelen a telepitése? :s én má nemértem,. de lehet ujratevés lesz a vége ennek a történetnek,. :s