Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bobalazs
üzenetére
érdekes, nincs gyanus szoftver,.
és de még 1 érdekesség,. leszedtem az mbam-ot,. hogy felteszem,. de mikor kijön/kijött az a felügyeletes ablak, igennel meg nemmel,. akkor mikor rámentem igenre,nemtörtént semmi,. nemtudtam feltelepiteni, 10x-re sem, ezis eléggé érdekes, és igy most nemtudom mivan,vagy mi nincs,. valakinek valami ötlet? vagy esetleg oj vmi kegyetlen virus vagy mi, amit nemis észlelt az irtó,. és ezt csinalja,hogy láthatatlan mozilla van a gépemen, és plusz a chromot mikor telepiteném,kiirja hogy sikertelen a telepitése? :s én má nemértem,. de lehet ujratevés lesz a vége ennek a történetnek,. :s
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó egy adata 32gb ddr4 ram
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és de még 1 érdekesség,. leszedtem az mbam-ot,. hogy felteszem,. de mikor kijön/kijött az a felügyeletes ablak, igennel meg nemmel,. akkor mikor rámentem igenre,nemtörtént semmi,. nemtudtam feltelepiteni, 10x-re sem, ezis eléggé érdekes, és igy most nemtudom mivan,vagy mi nincs,. valakinek valami ötlet? vagy esetleg oj vmi kegyetlen virus vagy mi, amit nemis észlelt az irtó,. és ezt csinalja,hogy láthatatlan mozilla van a gépemen, és plusz a chromot mikor telepiteném,kiirja hogy sikertelen a telepitése? :s én má nemértem,. de lehet ujratevés lesz a vége ennek a történetnek,. :s