Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
Hol lehet beállítani, hogy a Chrome milyen gombokra "reagáljon"? Jelenleg a Verzió: 37.0.2062.124 m-es verzió van fent.
Pár hete vettem észre, hogy a multimédiás gyorsgombok (zene lejátszása/szünet, előző, következő) nem működnek a laptop billentyűzetén. Bosszankodtam miatta, de csak most jutottam el oda, hogy jobban utána járjak. Miután letöröltem minden programot, amire gyanakodtam és újraindítottam a gépet, akkor működtek az eddig "hiányzó" gombok.
Aztán elindítottam a Chrome-ot és nem mentek ezek a funkciók. Bezártam a böngészőt és megint mentek a funkciók. Mivel a Chrome kb. állandóan fut és korábban nem volt ilyen problémám, ezért eddig nem is gyanakodtam rá.
Köszönöm!
Üdv,
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest