Hirdetés
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Teljesen szürrelális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik...
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
Konflikt
addikt
válasz
picur220
üzenetére
az nemsok:/ btw nemismerek mas olyan helyet, ahol ennyi uj cuccot/androidos telot ki lehet probalni. meg a nagy elektromos marketek sem raknak ki a felso kategoriabol egyaltalan, v csak 1-1 et. ill. persze markaboltokban nezheto meg meg 1-2 mobil: pl. anno a spica is ki volt rakva pl. a samunal. de ugye ott meg keves van, tobb helyre kell menni.
-
Konflikt
addikt
válasz
picur220
üzenetére
utoljara a nexus one-t neztuk meg a speedshopban ugy 1,5 hete. akkor a kov androidos telok voltak kint: htc: tatto, hero, magic, acer liquid s100, es a fent emlitett nexus one. amugy ahogy Karma is irta kb 30-40 telo lehet kint, sok htc. van navi, es laptop is par.
-
Konflikt
addikt
válasz
picur220
üzenetére
sztem kenyelmesebb egy kemeny feluletu kijelzot ujjal iranyitani, mint egy rezisztiv nyomokepernyot bokdosni korommel, vagy vmi palcikaval. de ez egyeni preferencia.
jon a 2.1, a samu aztmondta h Q2-ben.
az akadozas ugyan zavaro, de annyira nem veszes.
es sajnos nem OLED, hanem TFT. -
Konflikt
addikt
-
Konflikt
addikt
ha itt a galaxy, mint spica-ra gondolsz (mert amire valaszoltal hsz, abban a spica volt) akkor mire a no comment?: )
a spicanak vannak ugyan bajai (akksi tema, restart, stb), viszont ebben az arban, es ugy amugy is az egyik legjobb hw-es qwerty nelkuli android. G1-nel messze gyorsabb, koszonheto ez foleg a 800-as cpu-nak, na meg a 256-ramnak (vs G1 192, ugye, ezzel szivunk). a belso tarhelye is joval nagyobb, alaban ugy majd 200MB szabad volt ugyemlekeszem. (szval semmi szukseg app2sd-re, pl. mint nalunk).
illetve viszi az xvides videokat, ami azert nem utolso. (foleg h meg mindig nincs ra app a marketben)
-
Konflikt
addikt
hoppa.. iGO androidra vegre.
-
Konflikt
addikt
ma derul ki, hogy a pulse melyik nap jon a heten. (merthogy a heten mindenkepp jon a t-mobile-nal)
-
Konflikt
addikt
igen, az akksi sajnos gyenge. de azthiszem hogy aki itt a forumban megfordul, ha jolsejtem azert 1-2 orat naponta gep elott van/netezik/jatszik/tanul/dolgozik. es akkor maris van usb.
igazabol ez tenyleg eleg nagy gond, hogy edge-n, levett fenyerovel, keves wifivel is 1 nap alatt kihal, de a fentiek fenyeben azert ujra lehet tolteni. (jo nekem tenyleg nemgond, munka alatt tobbnyire gepnel dolgozom, de attol meg zavar.) -
Konflikt
addikt
válasz
DarkByte
üzenetére
nana h itt kopogtat, mar kitettek a googleplex ele a Donut es a Cupkake melle: )
-
Konflikt
addikt
nemtudom lattatok-e a Verizon motorola droid reklamjat, kurvanagy.
aki meg nem, annak erre tessek.
-
Konflikt
addikt
persze, minden van

google accounttal tudod szinkronizalni a mailokat, contactokat,calendart automatikusan is akar (auto sync opciot bekapcsolod), illetve van progi arra, h az sms-eket autoba feltoltse a gmail acc-ba, email-kent threadekbe (smsm backup).
illetve tudod az outlookot gepen szinkornizalni a google calendarral is (ami pedig a mobillal szinkornizalhato ugyebar). de meg pluszban kulon email fiokokat is beallithasz a mobilon, igy azokat is kezeli. -
Konflikt
addikt
válasz
DarkByte
üzenetére
jolerzed, nelunk ilyen nemnagyon lesz. amugy en foleg a kartyafuggetlen arara vagyok kivancsi, mert sms, es az 1000 perc duma sok. a net korlatlan johetne.
[ Módosította: bolondember ]
-
Konflikt
addikt
válasz
itanczos
üzenetére
Nemirtam h magyar szo, mert sztem sem az. de ma mar szinte minden teruleten, de az informatikaban leginkabb megfigyelhetjuk azt, h idegen szavakat atveszunk, es max az irasmodjat "magyarositjuk". a roaming szo pedig csak at lett veve, meg az irasmodjat sem magyarositjuk. (ok, lehet h nincs benn a magyar helyesirasiban, de ahogy Karma is irta ezt mar hasznaljak, es a legfontosabb h mindenki erti.)
sajnos lehetetlen mindent magyarositani (neha nem is lehet), es nem is kell.
pl. az e-mailt sem forditjuk le (gyakran) elektronikus uzenetre/levelre, mert mindenki erti, es hosszabb is lenne.
-
Konflikt
addikt
(#489) DarkByte: nagyon-nagyon remelem h igylesz. promo sajnos meg nincs, addig is: t mobile UK.

(#490) itanczos: sztem sem kell se vesszo, se kotojel. meg nehol kicsit erdekes a magyarsaga a forditasnak (lehet csak szamomra, de felre ne erts nemvagyok nyelvesz
), pl itt. "a szamitogep csatlakoztatva van a telefonhoz". en inkabb forditva irnam, h a mobil van a gephez
meg ez az "adat barangolas" is furcsan hangzik. talan ezt mar nemis nagyon hasznaljuk/hasznaljak magyarul sztem.
mindenesetre nagyon jo dolog h ezzel foglalkozol, es csak igy tovabb. biztos vannak olyanok akik pont emiatt nemmernek androidot venni, mert nincs benn magyar nyelv. (esetleg cooperativban csinaljatok a tobbi sraccal, kozosen biztos hatekonyabban megy) szval hajra

(#492) Karma : koszi, mar lasan egy honapja fekudt a requestben
-
Konflikt
addikt
lesz azert jobb android. pl. par heten belul (remelehetoleg nalunk is, mert UK-ban, hollnadoknal mar megjelent) elerheto lesz a huawei U8220, aka t mobile pulse.
azaz vegre lesz egy 3,5"-os andorid. (bnom nagyon rakattant az andorid jatekokra, foleg a bonsai-ra, meg amugy is bevan tervezve neki egy pulse
) -
Konflikt
addikt
válasz
itanczos
üzenetére
a kamera sajnos tenyleg ratyi.
de ha fotozni akarsz, akkor a legolcsobb kompakt is veri kepminosegben akarmelyik telefonos kamerat. egyszeruen a kis meretu ccd miatt ennyit tudnak a mobilos kamerak. amugy en N95 8GB-rol valtottam, a macro-ja egesz jo volt, ha sok volt a term feny, meg ugye a 640x480@30fps felvetel se volt rossz. mondjuk eddig nemnagyon hianyzott a kameraja, pedig azthittem fog.a hero azert jobb a G1-nel kamera teren, (3,2mpx, vs 5mpx) de nagy elore lepest nem szabad varni.
-
Konflikt
addikt
huh az kemeny..
ezek amugy:
HTC_ADP_1.6_DRC83_rooted_base.zip, es ADP_1.6_ExpPack_v1.9.2.zipmod:de latom mar van ujabb, ami tegnapi build. bar csak a nyelvi tamogatas a plusz.
-
Konflikt
addikt
elirtam. elofordul sajnos (a keypad-os atallitasnal a leghosszabb sort 4x kellett beirnom, vmit mindig elirtam
)exp pack is felment. kek hatter bejon, aztan beirom h su, majd fekete hatter fogad, nemhozza fel mar h "allow", "allow all" stb. utana nemtudsz semmitse csinalni. csak poweroff.
mit toltesz te allandoan youtubera?
-
Konflikt
addikt
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
APN-t ujra hozza kell adni. (legalabbis nalam kellett)
-
Konflikt
addikt
par napja volt meg a root, igy meg ismerkedem vele.
de ennyi ido alatt egypar negativ lejott: lassabb a screen rotate, a wifi-vel szarakszik sokszor (marketen allandoan ugytesz, mintha nemlenne net a wifin), es a fent emlitett probelma. aminek a megoldasat Karmanak koszonom
egyenlore marad a cm, aztan ha lesz tobb ido nezegelodni, akkor egy hero-alapu romot szeretnek felrakni. kiv vagyok a sense ui-ra. meg az 1.6-ra is, szval azt is fel kene tenni. kar h egy nap nem 36 ora.. 10 ora alvas, 8 ora melo, a tobbi out
-
Konflikt
addikt
ugye nemet g1-em van, es ennek megfeleloen alakulnak a hardveres bill. gombjai. de amiota fentvan a cm, azota van egy kis kavaras. a z-y csere a szokasos, megszokhato. de szinte az osszes alt-os cucc elmaszott (a kek karakterek).
van erre vmi megoldas, plusz app, beallitas h a fizikai kiosztas szerint hasznalja a karaktereket? illetve nalatok ez h alakul?
-
Konflikt
addikt
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
jah

-
Konflikt
addikt
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
erre en is kiv lennek. jo wifi nelkul sokat megy. de igyis levan veve a fenyero, wifi net miatt only 2G. es 1 napot megy. sok wifi eseten annyit sem.
ahogy vtechun is irta toltom otthon-cegben. bar en a gyari toltot ki se bontottam

-
Konflikt
addikt
válasz
DarkByte
üzenetére
tenyleg legyen ennyi az ara, akkor verhetetlen lesz.
Az óriási képernyő 320x480 pixeles felbontást kapott, a hozzá adott Huawei 1500 mAh-s akkumulátorral - beleszámítva az Android takarékosságát - ez egész jó üzemidőt ígér.
ezzel a kijelentessel en varnek azert

[ Módosította: radi8tor ]
-
Konflikt
addikt
-
Konflikt
addikt
-
Konflikt
addikt
na az fasza

huh, ez lenyegesen rovidebb, mint a method B.
koszi a guide-ot
melyik flashrec-el csinaltad? nekem nemment a flashrec-1.1.2-20090909.apk -vel (lasd #323-327)
5) Újra fog indulni, és ismét a recovery menü jön majd be. Ekkor jön az, hogy Wipe, majd Apply any zip, a CM404-et választva.
ezaz, ami nekem nem tortenne/tortent meg. mert elso ujrainditaskor bejott a recovery (amit a flasrecbol adtam ki) masodik ujrainditaskor mar az "egyeb veszely" fogadott, ha recoveryben inditottam

-
-
Konflikt
addikt
a gtalkkal meg az a baj, hogy ha pl. gepnel vagy, akkor random elkuldi az uzeneteket a mobilra is, es ugye gepen is. neha csak az elso 1-2-t, neha kozbe kozbe is egy atmegy mobilra, foloslegesen. persze ha nincs aktiv pc-s gtlak kliens, vagy gmail megnyitva akkor minden mobilra megy. de valahogy ezt is gatyaba kene razni. tapasztaltatok hasonlot?
-
Konflikt
addikt
en 100 MB-os csomaggal tolom (amit Karma is emlitett csak 100 MB-5G-10G van a panonnal..) nalam foleg gtalk, gmaps megy. wifi melohelyen es otthon is van igy a sync, es a tobbi arrol. de ahogy nezem az ossz adatforgalmat, egy 1 GB-s csomag tokeletesen eleg lenne mindenre. de nincs ugyebar.
-
Konflikt
addikt
Tudtuk olyan filmet/sorozatot, amiben android van?
par hete neztem a weeds eppen aktualis reszet, es akk lattam h Andy-nek bizony egy G1-e van

szval a bizonyitek.
amugy ha van aki nezi a weeds-et, akk az s05e06-ban 10:30-tol lathato a droid.

-
Konflikt
addikt
lehet megvan a baj:
ne is automatic and exposes a security hole in Android build CRC1 or lower. The manual method takes longer, but it should be future proof and always work.
a method A az CRC1-hez van (nekem CRC37 van), a B van tobbihez. szval ugynez ki a B-t kell csinalnom, es ebbol fakadt a problema.
-
Konflikt
addikt
Ujabb G1 arcsokkenes:
T-Mobile just dropped the price of the T-Mobile G1, a device that's still near and dear to our hearts, to $129.99. If you've been following the riveting tale of price drops on the G1, it launched at $179.99 then lowered to $149.99 and is now at $129.99.
lassan eler hozzank is a hullam biztos.
-
Konflikt
addikt
válasz
Konflikt
üzenetére
btw, ha esetleg vki ugyancsak szivna azzal, h ha a G1 a wifihalon van, akkor behal a halozat, net sincs, cimet se oszt semminek kb 20-30 perc mulva, akkor:
nalam ezek a beallitasok megoldottak a problemat nalam:
-WPA2 only,
-TKIP,
-only g mode,
-fixed 1-es csatorna (ha szabad, bar ennek mar lehet nincs is koze hozza)szval nalam ezekkel a wifi settingsekkel megszunt a halo problema
-
Konflikt
addikt
az uj flasherben volt egy olyan opcio h reboot recovery mode (azthiszem ez volt a neve), miutan beflashelte arra nyomtam. es inditaskor mar a recovery fogadott. flashrec-1.1.2-20090909.apk ezzel csinaltam.
szted akkor a CRC verzio nem kavarhat be?
kemeny a thinkpados battery problema.. bar dolgoztam az ibm-ben, nekunk T61p-ink voltak. sajnos erdemben nem tudok nagyon hozzaszolni. mindenesetre az az utangyartott akksit mindenkepp vidd vissza, sztem vissza is veszik (mintha 3 napon belul amugy is kotelesek lennenek a penzt is visszadani, netes rendeles eseten meg akar 8 napon belul is elallhatsz a vasarlastol ha joltudom)
-
Konflikt
addikt
nekem a CRC37 van fenn, es lement a Cyanogen recovery image 1.4 flash, majd be is jottez a kepernyo, de csak egyszer. utana hiaba inditom ujra home+bekapcs gombbal egyszerre (elotte ramasoltam, atneveztem a update-cm-4.0.4-signed.zip romot update.zip-re) akkor sem jon be tobbet a recovery image kezdokepe. hanem helyette egy "egyeb veszely" szeru kresztabla, es egy fektetett phone ikon jelenik megy a screen kozepen. nemlep tovabb. sima ujrainditaskor pedig normalisan bootol a regi 1.5-re.
mitol lehet ez szted?
-
Konflikt
addikt
válasz
Konflikt
üzenetére
@MichaelSD: akkor gondolom nem pannonos vagy

ez a helyzet only g modban is.
biztos h a g1 miatt van, mert eddig nemvolt ilyen. nappal nemvoltam rajt az otthoni wlanon, es akkor volt halo, net rendesen. (+megy a wifi mas mobillal, notival is rendesen)tulkepp a vezetekes router ugy behal, h cimet se oszt a lanon levoknek sem, igy a fon ap sem kap cimet. restart utan okes egy rovid ideig minden. uj fw-ek sincsenek, a legfrissebb van mindket routeren. a fon ap alapban bridge modban van, de akkor sem okes, ha a racsatlakozott wifi-s eszkozok kulon alhaloban vannak.
meg amit ki kene probalnom:
-auto chanel-t fixre rakni
-only b mode -
Konflikt
addikt
eleg erdekes problemaba utkoztem: ha a G1 a wifin van otthon, akkor kb 20 perc-1 ora alatt behal a halo, nincs net. a network:
asus vezetekes 4+1portos RX3041 router, erre rakotve egy fon ap. (meg a regi, amin csak 1 lan port van, meg egy b/g antenna).
a wifi-t szortam WPA-val, WPA2-vel, WPA/WPA2-vel is, es probaltam AES, TKPI+AES titkositasokkal, az eredmeny ugyanaz. valahogy nemszivlelik a G1-et. talakozott vki ilyennel?keresem az okat, de csak a router restart segit a probleman egyenlore. feloraig. utana megint restart.
-
Konflikt
addikt
nektek meddig birja az akksi?
nalam kb fel nap alatt lemerul (tegnap is) es ma is mar 40%on van, ugy hogy kb 11kor vegzett a toltes. mondjuk wifin van vegig. de akkoris ez igy egy napot nembir ki. ennyire gyenge lenne? -
Konflikt
addikt
nektek latja az os (nalam epp most xp sp3) a G1-et?
nalam ez tortenik:
-g1 kiirja h usb connected,
-xp felrak egy cserelheto MMC/SD drive-ot, de a drive-t nyitni nem lehet.ha a kartyat (2gb) atrakom egy microSD->SD atalakitoba, majd a kartyaolvasoba teszem, akkor latja az xp, van is rajt par cucc. (amugy FAT a particio)
latnia kene az xp-nek usb-n keresztul a micro sd-t? (sztem igen)
ja device mgr-ben a disk drive alatt van egy "HTC Android Phone USB Device" nevu eszkoz.
-
Konflikt
addikt
a task az teendo, nem esemeny (event). font mar elmondtak mi a lenyege

de ami igazan lenyeges, az pedig az, h mert nem syncolja le a calendarral. (annyit lehet elerni csupan, h kiraksz a desktopra egy browser bookmark shorcut-ot a gmail.com/task-kal, igy elerheto a lista. de megis az lenne a legjobb, ha egyben is kezelheto lenne.)
-
Konflikt
addikt
mas tema. flash tamogatassal az alap 1.5-os G1 hogy all?
mert youtube megy (term.) de mas flash-t nemvisz. de ilyen hirek vannak, h a hero-n mar mintha lenne flash. akkor ha jolsejtem vannak olyan xda-s romok, ahol van flash tamogatas. -
Konflikt
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
Igyvan. Mert en a taskok 99%at amugy is datumhoz kotom `dobalom` a calendarba ide oda ha csuszik, stb. Szval ez nagyon kezenfeko lenne h a calendarral egyutt syncolja le. Amugy pl a hold fazisait es az idojarast is kulon eventkent kezeli, mikor azokok ikonok. Lehetnenek a mobilon is csak ikonok, mert azok is elfoglalnak plusz egy sort.
-
Konflikt
addikt
koszi! eddig azt terveztem mig nem volt meg, h egybol ranyomok vmi hero-alap romot, de most h megvan inkabb ismerkedek meg vele. aztan majd ha kicsit tapasztaltam, akkor elobb-utobb biztos lesz root. jobbnal jobb guide-ok vannak a temaban.

@(#242) No-kia: XXL-ben 75,9-ert 1 evvel, feketeben

@(#244) MichaelSD: ez eleg nagy hiba.
de legalabb tervezik. -
Konflikt
addikt
tegnap megvettem a G1-et, feketeben. jobb mint vartam, csak amulok-bamulok
(jo biztos azert is, mert ez az elso erintos mobilom)de h mit szivtam a pannon APN-nel, h be tudjak logolni a g accal az elejen.. mert ugye eloszor azt sem gondoltam h kell egyaltalan. aztan ufsz megmondta az adatokat.
ja amugy valszeg ezt nemet nyelvteruletre szantak, mert bakapcs utan egybol feljott h update van, felrakta az 1.5-ot, majd visszarakta nemet nyelvre.(a cuccok is nemet nyelvuek hozza amugy)
google task-okhoz nincs kulon app? (mert csak weben tudom nezni eddig)
mert nem rakja be a calanderba a taskokat? sztem ez lenne a logikus, azt ugy is sync-olja. -
Konflikt
addikt
What is the thinnest Android phone? egy jokis abraval illusztralva.
-
Konflikt
addikt
hoppa: 1080p-s android set top box jon:
Short reaction: Sweet. Long Reaction: We're unsure if there's even demand for an Android set-top box but if we know one thing about typical TV user interfaces is that they suck, big time. Android could work wonders in that market.

-
Konflikt
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
nehogymar ne oldjak meg h ne menyjen ra az update.
sztem mSD-t mindki hasznal benn. szval az android lenyegi resze, ami nelkul hasznalhatatlan lenne mint mobil keruljon a belso memoriaba, a tobbi app, etc. meg keruljon a mSD-re. akk sztem boven raferne. nemeleg a 192 MB RAM? -
Konflikt
addikt
talaltam egy ilyet, hatha segithet:
# If you’ve been using streetview or the browser alot, the cache can quickly get big. I’ve only had the phone for two days and got 20MB back by clearing the cache on these two.
# Settings > Applications > Manage Applications > Browser > Clear Data
# Settings > Applications > Manage Applications > Streetview > Clear Datamod: jah latom Karma #209-ben mar javasolta: )
-
Konflikt
addikt
Hoppaa:
Official multitouch to appear in Android 2.0? remelem meg az iden kijon a 2.0.
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- Energiaital topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

de ha fotozni akarsz, akkor a legolcsobb kompakt is veri kepminosegben akarmelyik telefonos kamerat. egyszeruen a kis meretu ccd miatt ennyit tudnak a mobilos kamerak. amugy en N95 8GB-rol valtottam, a macro-ja egesz jo volt, ha sok volt a term feny, meg ugye a 640x480@30fps felvetel se volt rossz. mondjuk eddig nemnagyon hianyzott a kameraja, pedig azthittem fog.