- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz
senior tag
Több mint másfél év rendes tagság után 12 napja kitiltottak, fellebbeztem és tegnap jött az új levél a következő szöveggel: Köszönjük, hogy további információt adott meg nekünk. Fiókadatainak az Ön visszajelzését is figyelembe vevő, alapos ellenőrzésével azonban ismét meggyőződtünk arról, hogy fiókja kockázatot jelent hirdetőinkre nézve. Emiatt sajnos nem tudjuk visszaállítani a fiókját.
Nem csaltam, mivel mielött ez történt majdnem 1 hónapig külföldön voltam, plusz tudom h mennyire durván nézik a dolgot és eszembe sem jutan. Az utolsó 100 $ kb pont mostanra jöhetett össze, 3-4 hónap után, mivel már nem foglalkozom vele annyira mint az elején. Vagy amikor nagyon futott a dolog. Sajnos nem adnak felvilágosítást a nagyon jó rendszerükre hivatkozva hogy mégis hogyan, mivel csaltam. Szóval ha ki akarsz tolni vmi site google bevételével akkor akár Te is csalhatsz neki orrba-szájba, minden gond nélkül ki fogják bannolni.
Szép volt! Köszönöm és gratulálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest