Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz
senior tag
Több mint másfél év rendes tagság után 12 napja kitiltottak, fellebbeztem és tegnap jött az új levél a következő szöveggel: Köszönjük, hogy további információt adott meg nekünk. Fiókadatainak az Ön visszajelzését is figyelembe vevő, alapos ellenőrzésével azonban ismét meggyőződtünk arról, hogy fiókja kockázatot jelent hirdetőinkre nézve. Emiatt sajnos nem tudjuk visszaállítani a fiókját.
Nem csaltam, mivel mielött ez történt majdnem 1 hónapig külföldön voltam, plusz tudom h mennyire durván nézik a dolgot és eszembe sem jutan. Az utolsó 100 $ kb pont mostanra jöhetett össze, 3-4 hónap után, mivel már nem foglalkozom vele annyira mint az elején. Vagy amikor nagyon futott a dolog. Sajnos nem adnak felvilágosítást a nagyon jó rendszerükre hivatkozva hogy mégis hogyan, mivel csaltam. Szóval ha ki akarsz tolni vmi site google bevételével akkor akár Te is csalhatsz neki orrba-szájba, minden gond nélkül ki fogják bannolni.
Szép volt! Köszönöm és gratulálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Crimson Desert
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Xcover 7 128/6
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest