- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
Na ez egy jó gépigény. Nem egy Space Marine 2 vagy Outlaws. El sem hiszem, hogy megjelenik az 1440p magas beállítások mellett. 2024 van, de még mindig lehetetlen küldetés elszakadni az 1080p-től magasabb beállítások mellett (is). Felskálázással ebből a címből ki lehet hozni az ajánlott gépigénnyel egy 1080p@high-ot, pedig az RX5700/2060S nem tegnap jött ki.
-
NyalokAA
aktív tag
Az igencsak jó lenne . A 2018-as részt 3x toltam végig.
ps4fat-en , pc-n majd pc-n szinkronosan. Nagyon igényes és profi volt a szinkron. Azt is meg merném kockáztatni , hogy a 3. végigjátszás volt a legnagyobb élmény az anyanyelvemen
Ragnarokot idén nyár elején játszottam szintén ps4 fat-en ( ezt tudtam kölcsön kérni)
, de most tuti lemegy egyszer pc-n is -
herion
tag
Remélem a Szinkronsarok ezt a részt is tervbe vette, és pár éven belül lesz hozzá jó kis magyar szinkron
-
Montanaxy
aktív tag
190 giga?
-
mg1992mg
őstag
Nagyon várom, a 2018-as részt (amit 2022-ben toltam, a PC port miatt) imádtam
-
válasz
BoneDragon #3 üzenetére
Nagyobbat durrant, ez meg "csak" a folytatása.
Egyébként teljesen korrekt a gépigény.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
BoneDragon #3 üzenetére
A 2018-as jobb volt, de az egy korszakos zseni játék. A Ragnarök még így is toronymagasan átlag feletti élmény és sok dologban fejlődött.
-
Bad Pritt
félisten
Vegyétek, vigyétek, a generáció legjobb akció-kalandjátéka.
-
Korrekt, szerintem rendben van és ez ráadásul natív. Eközben a Star Wars Outlook botrány gépigénye DLSS-el együtt érvényes.
Mondjuk az a 190 GB tárhely
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest