- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Archanon #6475 üzenetére
Magyar? Nem is tudom, Muszty-Dobay gitáriskola. De egyébként nem kell hatalmas angoltudás, nézd mit csinál a pali és utánozd
Régebben a gitartanfolyam.hu-t ajánlottam, de az átalakult, most nem tudom mi van vele. Regisztráltatni akar velem, ahhoz meg lusta vagyokEastman: Thxthx!
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Archanon #6472 üzenetére
Na igen, ez nem klasszikus gitár
Akusztikus gitár az, amelyiket arra terveztek, hogy hangszedők, meg erősítők és hasonló elektronikus cifraságok nélkül (is) képes legyen hangszerként üzemelniEgyszerűbben és régiesen kifejezve: a dobgitárok az akusztikus gitárok. Akusztikus gitárokon belül így vannak klasszikus gitárok, széles, lapos fogólappal, nagy húrtávolságokkal és nylon húrokkal és vannak fémhúros (vagy western) akusztikusok, vékonyabb, görbült fogólappal, kisebb húrtávolságokkal és fém húrokkal.
Régebben linkeltem x+1 oldalt, ha ilyen kérdés felmerült, most viszont egyetlen egyet fogok, és nagyon erősen (!!) javaslom, hogy haladj türelmesen, lassan sorban a tematikáján. Igen jól van felépítve, és nagyon klasszul végigvezet egy szintig a gitártanulás folyamatán. Ez pedig a justinguitar.com, amit innen, a beginner résznél érdemes kezdeni (értelemszerűen). Mindegyik leckéhez tartozik videó is
Lényeg a lényeg: ne kapkodj, ne akarj előrerohanni, abból jó nem fog kisülni, ne próbálj (legalábbis az elején) x féle helyről tanulni, mert az kb. azonos az előrerohanással, vagy ha véletlen nem, akkor is csak kavarodás lehet belőle, hanem használd az itteni tematikát, és haladj végig rajta -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest