Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Amúgy én meg basszusgitáron tolom. Előző gitárom egy Gibson volt, jó cucc, csak nagyon le lett használva (én a második tulajdonosa voltam), így idén vettem egy Yamaha RBX170-est. Gondolkodtam rajta egy ideig, hogy Ibanez GSR200-ast vegyek használtan, de végül az új Yamaha mellett döntöttem, és nem bántam meg, bár az Ibanezen jobban kijön a pickupok közötti különbség.
Szóval basszusgityón nyomom, és én is azt tudom javasolni minden kezdőnek, hogy a zeneelmélettel sokat foglalkozzon, különben mezei lakodalom-iskolai buli-hakni király lesz belőle, az pedig nem művészet. Ezzel persze nem akarom leszólni az ilyen műfajban utazókat, de mióta én is zenélek, figyelem a stílusukat, zenei tudásukat, és érzésem szerint nem jutottak túl magas szintre a zenélésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- ÚJ LG 50UR640S9ZD 50" UHD Üzleti LED TV,Signage,CMS,Reklám kijelző,HDMI,Optika,USB,Wifi,BT,HDR,WebOS
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Iphone 16 pro 256GB natúr titán
- iPhone 12 64 GB független
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest