Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Viszont akkor utólag macerás volna kezelni. Nem egy rendes objektum lenne, hanem csak egy "paca". Nehézkes átméretezni, arrébb rakni, átszínezni, ha az ember menet közben gondol egyet. Ez a téglalap olyan, mint amikor a Gimpben kitöltöd egy bizonyos színnel a lapot. Itt meg nem a "vödör" eszközt használod, hanem a téglalapot. Ami később is épp annyira rugalmasan kezelhető, mint bármelyik másik eleme a rajznak. A Gimpben a rajzlapot kell méretezni, az Inkscape-ben pedig a hátteret (ha van). Viszont az Inkscape-ben bármikor könnyedén átméretezheted, anélkül, hogy a rajzod veszítene a minőségéből. Ha a Gimpben jössz rá, hogy szűkre szabtad, jó eséllyel kezdheted elölről vagy legalábbis sok munkád megy veszendőbe. Évek óta kerülgettem már az Inkscape-et, épp emiatt, mert annyira más, mint a természetes rajzolás. Szokni kellett, de már nagyon tetszik, kifejezetten megszerettem.

Értem már, hogy hogy érted!
U.i.: Megjött a válasz a másik topikban, belinkelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest