Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Miért "tákolós" úgy?
Amennyire én tudom, ezt így szokták. Persze nincs nagy rutinom nekem sem a vektorgrafikában. Más módszerrel még nem találkoztam. Jópár videót megnéztem, sok oktató és tájékoztató írást elolvastam, de más megoldás eddig nem tűnt föl, ez viszont sokszor előjött. Nekem eszembe sem jutott, hogy ez így rossz lehet. Ezt a módszert betudtam annak, hogy a vektorgrafikus programok más elven működnek, mint a pixelgrafikusak. Megpróbálok utánajárni, aztán beszámolok! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Indul a ChatGPT Health
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amennyire én tudom, ezt így szokták. Persze nincs nagy rutinom nekem sem a vektorgrafikában. Más módszerrel még nem találkoztam. Jópár videót megnéztem, sok oktató és tájékoztató írást elolvastam, de más megoldás eddig nem tűnt föl, ez viszont sokszor előjött. Nekem eszembe sem jutott, hogy ez így rossz lehet. Ezt a módszert betudtam annak, hogy a vektorgrafikus programok más elven működnek, mint a pixelgrafikusak. Megpróbálok utánajárni, aztán beszámolok!