Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Miért "tákolós" úgy?
Amennyire én tudom, ezt így szokták. Persze nincs nagy rutinom nekem sem a vektorgrafikában. Más módszerrel még nem találkoztam. Jópár videót megnéztem, sok oktató és tájékoztató írást elolvastam, de más megoldás eddig nem tűnt föl, ez viszont sokszor előjött. Nekem eszembe sem jutott, hogy ez így rossz lehet. Ezt a módszert betudtam annak, hogy a vektorgrafikus programok más elven működnek, mint a pixelgrafikusak. Megpróbálok utánajárni, aztán beszámolok! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amennyire én tudom, ezt így szokták. Persze nincs nagy rutinom nekem sem a vektorgrafikában. Más módszerrel még nem találkoztam. Jópár videót megnéztem, sok oktató és tájékoztató írást elolvastam, de más megoldás eddig nem tűnt föl, ez viszont sokszor előjött. Nekem eszembe sem jutott, hogy ez így rossz lehet. Ezt a módszert betudtam annak, hogy a vektorgrafikus programok más elven működnek, mint a pixelgrafikusak. Megpróbálok utánajárni, aztán beszámolok!