- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.J.M.
senior tag
válasz
hülyegyerek #411 üzenetére
Gondolom az alaplap közepén az mSata csatlakozóra gondol. [link]
-
S.J.M.
senior tag
Z77-D3H-hoz is jött beta BIOS (F15a) meg ahogy néztem az összes Z77-es alaplaphoz, de changelog az nuku, elvileg július elején jön ki a végleges, talán pár embernek megoldja a problémáját...
(#318) cowboy_bebop: Amúgy te milyen supportnak írtál? Hivatalos angolnak, vagy esetleg van valamilyen magyar support akik rendesen lefordítva továbbküldik, mert én is tudok angolul, csak hát nem tudom mennyire értik meg az én hunglish-emet.
-
S.J.M.
senior tag
válasz
cowboy_bebop #266 üzenetére
Én is hasonlóval szenvedek lsd: #153, remélem sikerül rájönnöd a hibára, eddig nekem nem sikerült.
-
S.J.M.
senior tag
válasz
Core2duo6600 #240 üzenetére
Mindenképp rakd fel a legújabb UEFI-t nekem is csak most a legújabb óta ismeri fel az USB-s billentyűzetemet.
-
S.J.M.
senior tag
Nem hülye kérdés, járjunk körbe minden lehetséges dolgot, hátha lesz valami megoldás.
És a válasz: Táp egy 500W-os Point of View, eddig egy C2D E2160-at szolgált ki ami 3ghz-en járt, így szerintem idle-ben lejjebb van fogyasztásban a 3570K, de lehet kerítek egy tápot valahonnan és letesztelem.
Amennyire keveset nyerek?! ezzel a Virtu-val annál jobban zavar, hogy nem megy az IGP.
-
S.J.M.
senior tag
Köszi a tippeket, egy DELL U2312HM monitorom van az elég "új", de azért megpróbáltam egy régebbi Samsunggal, sajna ugyanaz az eredmény.
#158.: Úgy gondolom, hogy 8800GT ide, vagy oda, de az IGP-t akkor is be kéne tudnom kapcsolni, max a Virtu szólna, hogy ácsi, nem támogatott. De ezért is próbáltam ki a 3450-el ami mondjuk szintén nem egy újdonság, de gondoltam azzal már mennie kéne, ha a VGA a gond.
Amúgy én is arra a következtetésre jutottam, mint te, hogy még bizony nagyon új ez a dolog, UEFI-t is foltozgatják serényen, remélem valamikor megoldódik a problémám / problémánk.
-
S.J.M.
senior tag
Üdv!
Múlt héten vettem egy GA-Z77-D3H alaplapot i5 3570K procival és 8Gb Corsair Vengace RAM-al. Szerettem volna beállítani a Virtu-t, úgy hogy az integrált és a diszkrét VGA is menjen, de ha ez a felállás merül fel az UEFI logo után egyből újraindul a gép és csinálja ezt addig amíg:
- ki nem veszem a VGA-t (ami amúgy egy régi 8800GT, de egy AMD 3450-el is ugyanezt produkálja)
- le nem tiltom az IGP-tJelenleg a F13x beta UEFI van fennt (ezzel végre megy már az USB billentyűzetem), de F13-al is ugyanezt csinálta.
További érdekesség, hogy Linux (boot CD) és Windows 7 újratelepítés közben (2. újraindulásig), minden működik és nincs gond.Valaki tudja esetleg, hogy mi lehet a gond?
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- Padavan firmware
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Battlefield 2042
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest