- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Egész pofás az új TravelMate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
zoli58
tag
ja, még valami:
már csak azért is, mert ezeket a kiugrásokat semmiféle használatbeli eltérés nem okozza.
a procihűtő is hőérzékelős, az aljára van ragasztva egy kis szál, és a hűtő fel is pörög akkor, ha a gép magasabb kihasználtsággal megy: ez is azt látszik bizonyítani, hogy nem kell foglalkozni az érzékelők faxnijaival. -
zoli58
tag
párszor leellenőriztem, mennyire egyezik azzal, amit a BIOS mutat: persze van némi időeltérés, de valószínűleg nem változik az a hőmérséklet olyan gyorsan...
Azt tapasztaltam, hogy, a két érték egyezik, és azok a felfelé kiugrások nem igazak, tehát nem kell a hmonitor által közölt értékekből átlagot számolni, a kevesebb, az alapérték a jó (reméljük...) -
-cobra-
aktív tag
Hát ez elég égés a Gigabyte-tól. :( Azért is rossz, mert ha tuningolsz nem tudod pontosan, hogy mennyi a proci hőmérséklete, és az nem egy jó dolog.
-
Skica
őstag
Nekem is ugyanez az alaplapom van, nem dúrván de nállam is ugyanezt teszi.Már megszoktam.
-
klepto
addikt
Nekem sima 655FX lapom van, és én nem vettem észre a hibát :U
De olvasgass bele ebbe, hátha okosabb leszel :P [L]http://www.prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=34973&arc=f[/L] -
Gamespy™
tag
nem sok embernek lesz ilyen lapja de ha belsö(manapság már nem divat a proci hátulján mérni a höt hanem a belsö hőszenzort chekkelik a lapok) hőmérökröl van szo akkor a terhelésre akár hirtelen is reagálhatnak!
-
-cobra-
aktív tag
Nemrég vettem egy 655Fx Ultrás alaplapot és arra lettem figyelmes, hogy az alaplap hődiódái nagyon szórják az értékeket. Akár az aidában, sisoftban, motherboard monitorban nézem a hőmérséklet értékek iszonyatos intervallumokban változik. Egyedül az alaplapi cd-n lévő EasyTune program mutatja kb 3-4 fokos pontossággal. A bios frissítés sem segített. Nem tudom, hogy egyedi problémáról lehet szó, vagy mindegyik ilyen alaplapra ''jellemző''. Kérem akinek ilyen lapja van, az ossza meg velem a tapasztalatait.
Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Egész pofás az új TravelMate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ózongenerátor a háztartásban
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest