- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
hali. csak egy kérdés. ha biosban az időzítést auto-n hagyod, akkor win alatt is annyin fog menni, mert nekem qrvára nem annyin ment. nekem p35c ds3r-em van, ddr3-1333-as kingmaxokkal, amik mentek is szépen 1600-on, de az időztés,ha auto-n hagyom, akkor 10-11-11-28, vagy vmi hasonló űberfasság. szal én 8-8-8-26-on hagytam őket. bár lehet ez sok lenne a kingmaxnak? úgy értem cl8-at nem tud a 7000 HUF-os TUNING
ramom?
-
Papíron a DQ6 jobb, de elvileg csak annyi a különbség hogy több fázisos CPU-áramelátót kapott, de ez legfeljeb egy négymagos procinál jöhet jól. Ellenben aránytalanul drágább. Ha nagy, széles CPU hűtőt szeretnél (vagy olyat aminek hátsó tartókerete van) akkor a Rev 2.0 jobb választás lehet mert azon kevesebb helyet foglal a hőcsövelés. (főleg DQ6-nál van gond a hátsó kerettel, nem DS4-en)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest