- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pmheros
üzenetére
Ja, tényleg, rossz képet tettem be.
Mindegy, a lényeg ugyanaz.
Használtam már azt a lapot 1600-as DDR3-as ramokkal, azt tudom, h kezelte, de nem emlékszek már, h 1600-on vitte, vagy csak 1333-on (nem mintha lenne jelentősége), én örültem akkoriban, ha manual leírásával ellentétben vitte az 1600-asokat is gond nélkül.
Jó lenne megszabadulni a DDR2-es ramoktól, meg a csak ezt támogató laptól, de csak azon van 8pines CPU tápcsati, ezért nem tudtam hirtelen mit csináljak.
Mondjuk Gigabyteot sem értem, csinálnak egy csúcs lapot DDR3-as ramokkal, és akkor lehagynak róla egy olyan extra csatlakozót, ami a hasonló chipesetes lapjaikon meg ott van.Mondjuk most megnéztem a Q9650-es processzor 95W-os TDP-jű, lehet ezért gondolták úgy, h ha ennek elég a 4 pines táp, akkor nincs szükség 8pinesre, ennél nagyobb processzort akkoriban még nem ismertek ezekhez a lapokhoz. (leszámítva a QX-es processzorokat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iOS alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus X555LA - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi