Új hozzászólás Aktív témák
-
Huku
csendes tag
Leszedtem, és elkezdtem tesztelni, de hát hogy ezt mikor fejezni be :S Majd talán éjszakára bent hagyom
A régi ram még megvan és mikor azt visszateszem mind a 2-őt akkor működik... de ha az új van benn akkor nem!
Most megpróbálom még azt hogy az új ramokat felváltva teszem be! De miért áll meg a töltés és miért csak a windows nem lép tovább? Ezt nem értem...
Amúgy még ha valamit befojásol akkor egy Athlon X2 250-es proci van mellette!
És szerintetek az hogy van hogy egy "nyomi" xp telepítő elindul és végig is megy?

Olyan lehet hogy a gép csak 1 Gb-os memóriákat tud felismerni? Mondjuk megnéztem a ram support listát és ez a típus/m odul nincs benne.. ezért nem indulna el?
Most mindent visszatettem alapra és egyesével sem jó a gép! Míg a régi ramokkal megy... :S
És egy 2x2GB-os Corsair kittel is ezt csinálta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi