Új hozzászólás Aktív témák
-
reset
senior tag
Az a biztos, ha leméred a lapodon a MOSFET-ek körüli lyukak távolságát és azt is, milyen széles talpú hűtő fér el a rendelkezésre álló helyen, mert sokszor a fetek körüli tekercsek, kondik is belóghatnak az "űrszelvénybe"...Én a PH-Aprón találtam a Giga 770TA-UD3 lapomhoz egy maszek gyártásút, ami tökéletes.
-
Motaba78
addikt
nekem a 770t-ud3p-n van ilyen enzotech hűtés, és nagyon megvagyok elégedve vele, rengeteget levesz a fetekről.(egyébként full vörösréz az egész hűtő)
szerintem szánd rá a pénzt (persze ha jó a lapodra), hogy ne neked kelljen mókolnod, illetve nekem az enzotechen volt ilyen hővezető paszta szivacs szerűség.
ha nem tudod a lapod pontos méreteit, akkor neked kell levenned a lapról a pontos méreteket.
ha mégis saját gyártás mellett maradsz akkor sok sikert hozzá, valamint mikor elkészül oszd meg velünk képekben az eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest