- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
HULK89
csendes tag
válasz
polgcsabi #1194 üzenetére
Köszi a gyors választ, sajnos most jutottam csak géphez...
Végül is ez a gép haveromnak lesz, szóval ő kért meg hogy kérdezzek utána a dolgoknak, mert mindenhol mást mondanak, én meg az alkatrészekhez sajnos nem értek egyáltalán, ezért is kértem a ti segítségeteket akik értenek hozzá, esetleg akinek pont ilyen alaplapja van, és tudna véleményt mondani, hogy milyen memória van hozzá.
Szóval azért is esett a GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P lapra a választás, mert komolyabb tuningot egyenlőre nem tervezünk semmi téren a konfigon, ezért fölösleges extrák nem kellenek egyenlőre.
Szerinted/szerintetek akkor a DDR3 2048/1600MHz Kingmax FLGE85F-B8MF7 x 2db megfelelne az Alaplapnak és a procinak ?
Esetleg ha tudnátok mondani egy megfelelő Memóriát amit az Ipon-ról is be lehet szerezni és passzol az Alaplapba, azt megköszönném.
Bocs csak sík hülye vagyok, főleg Memória tekintetben, hogy mi passzolna a legjobban a lapba.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- Asus Rog Strix X670E-F gamer alaplap hibás!!
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest