- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz
benq01 #10222 üzenetére
én ezt jól tudom, de mikor fejlesztve lett a gép akkor az a 10ezer forint valami máson csattant volna, és a 2 memóriatípus között tudtommal minimális a különbség (ddr3 kevesebbet fogyaszt, hűvösebb, gyorsabb az átvitelisebessége, de a ddr2-nek meg kisebb az elérési ideje de játékban ugye kb 0 tejesitményjavulást okozott volna a dolog
)
-
Danex
addikt
Hello, olyan kérdésem lenne, hogy van egy us3-as(rev 2.0) giga lapom, mivel nincs alapból a vrm-eken hűtés ezért nem adtam rá nagyobb feszt a procinak.
kérdésem az lenne, hogy ezek közül melyik menne rá? illetve igy már emelhetem a feszültséget nyugodtabban pl 1,475V-ra nem?
-
Danex
addikt
nem gyári hűtővel, annyi elvetemült nem vagyok
, 1.425V-on van most, a tuningos topikban ugye 1.475-öt írtak, 58fok a max prime95 alatt
-
Danex
addikt
Hello, olyan kérdésem lenne, hogy van egy GA-MA770-US3-as alaplapom, a procit szeretném tuningolni, Amd x4 640, vhol olvastam, hogy 1.55V mehet neki, ha a hőmérsékletek is jók, de azt is olvastam, hogy 4+1phase-es lapoknál "tűz" lesz. Mennyire kell ettől tartanom? ha úgy van egy 12cm-es ventilátort rátudok irányítani annyi elég? sajnos nincs felesleges hűtőbordám amiket rátudnék aggatni :S
ui: a NB voltage-t meddig szabad vinni biztonságosan (ha egyáltalán kell)?
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- További aktív témák...
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged