Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
Aktív témák
-
CyberJedi
tag
MINDENKINEK:
FRISS, ÁPRILIS 25-ÉN PUBLIKÁLT JMICRON (GIGABYTE RAID) DRIVEREK TÖLTHETŐEK:
ftp://driver.jmicron.com.tw/jmb36x/Win2k_xp_Vista/JMB36X_R1_17_17.zip
Üdv, Cyber -
CyberJedi
tag
Kymco, az ACPI Suspend Type-odat át kéne állítanod S3-ra, ott ahol az egérreébredést kikapcsoltad. Lefogadom, hogy most S1-en van, ami azt jelenti hogy az egész gép áram alatt van, csak leállnak a ventik.
S1 POS = Power On Suspend (Áram Alatti Felfüggesztés)
S3 STR = Suspend To Ram (a Ram tartalmát tárolja, minden mást áramtalanít, sokkal kisebb fogyasztás)
S1 üzemmódban billentyű vagy egér jelre szerintem mindig indulni fog a gép, hiszen csak user inputra vár az egész rendszer
S3 üzemmódban gyarkolatilag ki van kapcsolva, WAKE gombra vagy POWER gombra indul a gép, egérmozgásra NEM, ha jól tudom. Vigyázz! Ha áramszünet van, vagy feszültség hullámzás, a Ram által tárolt adatok elveszhetnek vagy sérülhetnek, tehát mindent ments el azért a nyitott ablakaidból. Tanácsos a szünetmentes táp, ha sokat állítod le így a géped. Nagy előny (én ezt imádom), hogy pillanatok alatt visszaáll a rendszer, mint tudod, és folytathatod a munkát ott, ahol abbahagytad.
Tudasd velem, hogy megoldódott-e a problémád.
Üdv Cyber -
CyberJedi
tag
Hátha ez segít:
1., gyanús a Vista install fagyásod, ez a FAQ a Gigabyte honlapjáról. Valamit a hálókártyával kapcsolatban frissít DOS-ból.
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/FAQ_Model.aspx?FAQID=2372&ProductID=2321&ClassValue=Motherboard
2., Javaslom továbbá a legfrissebb (Beta) Bios-t:
http://www.jzelectronic.de/jz2/index.php
a lap alján van egy legördülősáv, ott tudod kiválasztani az F9b Bios-t az S3-as alaplapodhoz
ezek az új Biosok elvileg sok korábbi instabitlitáshoz vezető hibát megoldanak.
Üdv, Cyber -
CyberJedi
tag
Szia, de a beállítás, amire rákérdeztem, az Intelre vonatkozik. A Jmicronnak külön beállítása van a BIOSban. Még mindig nem értem, minek lehet AHCI-t bekapcsolni az Intelre a BIOSban ha ICH8 alapból nem tudja. Vagy a Gigabyte talált egy megoldást, hogy aktiválja így is?
-
CyberJedi
tag
NCQ kérdés: ugye S3/DS3 lapokon ICH8as chip van, ami elvileg nem ismeri az AHCI-t. Mit keres akkor az S3as F8as BIOSomban ez a beállítás? Nem, nem a Jmicron controllerrel keverem.
A Jmicron controllerre csatlakoztatva egy NCQ-s SATA HDD-t, és AHCI módot használva siekrült már valakinek installálnia az XP-t? Sebességnövekedés fájl-intenzív alkalmazásokban?
Köszi előre is a válaszokat!
Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Dacia topic
- EAFC 26
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Küszöbön az androidos PC-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő