- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Elég idős ahhoz hogy igaza legyen...borda inkább reklám, hővezető és egyben felület is amire rá lehet pakolni a cég logo-ját. Nem abból a célból készült, hogy jobban húzható legyen a ram...
TR féle új borda, már nem marketing, hanem tényleg értelmes dolog tuningerek számára...de itt is főképp a hőelvezetés a lényeg... -
bim
veterán
nem vagyok csitri ha erre célzol.
nyilván nem maga a gumi vezeti a hőt hanem át van itatva (be van kenve)hővezetővel.Ez csupáán azt szolgálja hogy ne sértse meg a borda a csipet.
senki nem mondta hogy a bordával magasabb orajelre és alacsonyabb időzitésre lesz képes egy adott csip.
én csupán annyit mondtam hogy nem marketing.
megjegyzem azt megnézném mondjuk hogy melyik PH-s cikkben irták azt hogy ez marketing.
gondolom az OCZ is csupán marketingből dobott piacra gyárilag vizesblokkal készitett modult,mert amugy semmi értelme.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest