Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
R3plica70
aktív tag
válasz
slett27
üzenetére
Hát sajnálatos, hogy így jártál...ez tényleg lehet 1 hibás lap vagy több tényező együttes hatása

ASUS-on JÓL SZÓLT AZ INTEGRÁLT HANG EZEN (DS3) MEG A HÍG FOSSAL VETEKSZIK. !
egyik szemem sír a másik pedig nevet...ezexerint nem csak én hallom így
Én úgy oldottam meg, hogy hoztam 1 legolcsóbb SB Audigy SE-t és az szétszedi a fülesemet
Nincsenek nagy elvárásaim a hanggal szemben, eddig elvoltam az integrált kütyükkel, az utolsó egy ISA SB16 volt, és most tessék, egy 40k+ laphoz megint kénytelen vagyok hangkártyát venni 
Impedancia ide - impedancia oda, feszültég kimenet vagy teljesítmény kimenet, mindez nem változtat a tényen, hogy a Giga lapjai amiket eddig próbáltam, messze a legszarabbul szóltak fejhallgatóval. Azért ez egy nagy feketepont nekik...ennyi pénzért azért vártam volna némi változást ezen a téren, és nem értem, hogy más márkák ehhez képest miért tudják ezt normálisan megcsinálni
Nem , nincs zaja, nem hallatszik bele a HDD vagy egérmozgás, egyszerűen tényleg egy hígf@s ahogy szól ( házimozi erősítőre kikötve OK, csak az asszony és a gyerek nem díjazza ilyenkor ha dübörög a lakás )
Aktív témák
- Minecraft
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Apple Watch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- BestBuy topik
- Autós topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nincsenek nagy elvárásaim a hanggal szemben, eddig elvoltam az integrált kütyükkel, az utolsó egy ISA SB16 volt, és most tessék, egy 40k+ laphoz megint kénytelen vagyok hangkártyát venni