- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- ZIDOO médialejátszók
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Na ez jó. Már megölt a kíváncsiság, és elkezdtem reszelgetni a hibás DS4-esem lamelláit a FET-ek fölött, de nem akaródzik alu színűre változni! Most akkor mi van? Ez olyan réz színű alumínium, vagy mi? Már bereszeltem a lamellába egy jó ki mélyedést a reszelővel, mert gondoltam be van fújva vmivel, de még mindig nem szürke színű.
Vagy hol alu a silentpipe? A chipsetnél nem szivesen reszelnék -
mh197
őstag
Hát, nézem itt a kezemben a DS4-es lapom, így nem tűnik nekem alunak a silentpipe rajta. holnap vagy hétvégén lehet megreszelem picit a sarkám a lamellákat, hogy kiderüljön mi is a valós anyag akkor.
Azok a pici kis tekercsek továbbítják a proci felé a kakaót, én úgy tudom, és megnézve a DS4-et és a DQ6-ot, a DS4-en egy kis kocka helyén két kis kocka van, ami ugyanabba a körbe tartozik a nyomtatott áramkörön. Mondjuk azért ha egy adott fázisban két elem látja el ugyanannak a dolognak a szerepét, annak azért jobb a hőleadó képessége nem? Mert elvileg felületen és a hőn is osztozik két cucc egy helyett. Mivel nekem ott nem lesz semmilyen venti, főleg ez a lényeg, hogy ne melegedjen annyira. Amúgy akkor most ezek a DS4 meg dq6 lapok ugyanúgy 6 fázisúak, vagy mennyi, mert ezt is csak a lap nyákkialakításából feltételezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest