Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Na ez jó. Már megölt a kíváncsiság, és elkezdtem reszelgetni a hibás DS4-esem lamelláit a FET-ek fölött, de nem akaródzik alu színűre változni! Most akkor mi van? Ez olyan réz színű alumínium, vagy mi? Már bereszeltem a lamellába egy jó ki mélyedést a reszelővel, mert gondoltam be van fújva vmivel, de még mindig nem szürke színű.
Vagy hol alu a silentpipe? A chipsetnél nem szivesen reszelnék -
mh197
őstag
Hát, nézem itt a kezemben a DS4-es lapom, így nem tűnik nekem alunak a silentpipe rajta. holnap vagy hétvégén lehet megreszelem picit a sarkám a lamellákat, hogy kiderüljön mi is a valós anyag akkor.
Azok a pici kis tekercsek továbbítják a proci felé a kakaót, én úgy tudom, és megnézve a DS4-et és a DQ6-ot, a DS4-en egy kis kocka helyén két kis kocka van, ami ugyanabba a körbe tartozik a nyomtatott áramkörön. Mondjuk azért ha egy adott fázisban két elem látja el ugyanannak a dolognak a szerepét, annak azért jobb a hőleadó képessége nem? Mert elvileg felületen és a hőn is osztozik két cucc egy helyett. Mivel nekem ott nem lesz semmilyen venti, főleg ez a lényeg, hogy ne melegedjen annyira. Amúgy akkor most ezek a DS4 meg dq6 lapok ugyanúgy 6 fázisúak, vagy mennyi, mert ezt is csak a lap nyákkialakításából feltételezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming B850M-PLUS - 3 év garancia
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő