Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
erről a jumperről
nekem sima s3 van de ha leveszem a jumpert akkor az istennek sem szól sztem 1 próbát megér hogy jumpert teszel rá -
mikk2000
őstag
Olyan lapról amelyiken van, ezen azonban nincs
Nem vagyok benne biztos hogy akármilyen linux live cd felismeri az alaplapi hangkeltőt (aki próbálta az tudja biztosan), max kölcsönkérsz egy HDD-t és feldobsz egy XP-t+a hangkeltő driverét, és ha úgy se lesz semmi hang, akkor sajna alaplap hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nem vagyok benne biztos hogy akármilyen linux live cd felismeri az alaplapi hangkeltőt (aki próbálta az tudja biztosan), max kölcsönkérsz egy HDD-t és feldobsz egy XP-t+a hangkeltő driverét, és ha úgy se lesz semmi hang, akkor sajna alaplap hiba.