- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Köszönjük a linket, ezt zárom.
-
kökény
aktív tag
Szevasztok!
Gigabyte GA-8I865P-G alaplapon cseréltem videokártyát. A korábbi videokártya geforce mx-4000-es volt,azzal futott a gép.Beleraktam egy ATI 9550 DDR256-os kártyát, és amikor el akartam inditani a gépet a monitor csak készenlétben villogot nem kapcsolt be. Erre visszatettem az eredeti kártyát, de már az sem reagált semmit. A gép az úgy néz ki, hogy dolgozik, a videokártya is kap áramot, mert a hűtő megy, de nincs reakció. Nem tudom mit lehetne tenni vele! Eddigi más alaplapon videokártya csere nem okozott problémát! Megfőtt az alaplap? Valakinek van valami ötlete? Egyáltalán erre az alaplaphoz videokártya nélkül nem is lehet monitort csatlakoztatni? Minden segitség jól jön! Köszi
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- E-book olvasók
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest