- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
Csak az az 1 kérdés merül fel bennem, hogy ha a BIOS frissítés közben behal az alaplap, az nem garanciális, mert a felhasználó saját felelőségére teszi, akkor mi a fenéért van ilyen lehetőség? Nem úgy, mint régen, hogy ha tényleg bajod volt, akkor szervízbe kellett vinni az ilyet?
-
g@bo
nagyúr
nos megismétlem. mivel értek valamit a számitógépegkez, és rakok is össze bőven belőlük van némi tapasztalatom ( talán a szakmám, de nem árulom el). A bios hogy megsült e vagy sem, nemtudom, bizonyitsd be milyen módón sérült meg, flashelésnél, vagy sima save&exit, vagy egyszerűen a gép bekapcsolaásakor, tehát szakszerű vagy szakszerűtlen használat mellett.
Mivel jómagam is intézek garis cseréket, ismerek jónéhány hibát, és a garanciális ügyintézést. Ha a biost Én sütöttem volna meg, és alantas egyén lennék!! akkor nem viszem vissza így ----> nem teszek tönkre egy terméket, hogy jobbat kapjak mert már kifutott széria pl., szóval nem ''égett'' bioszzal viszem vissza, hanem teljes sötétséggel. ehhez elég egy piezzo.... és 2 szál drót, vagy egyébb elvetemült megoldás.
szóval kéretik mellőzni a gyanúsítgatást
az a bios save&exit alkalmával ment tönkre. szerintem. és nem barbárkodással.
amennyiben a probléma megoldódott szerintem ne boncolgassuk tovább a témát.
Aktív témák
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Temu
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest