- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lshadows
csendes tag
Ezt a sok károgó embert. Akinek tetszett a Tsushima annak ez is fog. Nekem eddig nagyon bejön. A grafika pedig PS5 Pro módban, lehet még a Death Stranding 2 grafikáját is túlszárnyalja, néha csak pislogok, hogy néz ki LG C1 TV-n. Én bátran ajánlanám mindenkinek. Pont annyit változtattak a játékmeneten is, hogy másnak érzed egy kicsit.
-
Lacielvtárs
nagyúr
engem az érdeklne hogy aki kritizálja ezt a játékot, az játszott mindekettővel, Yótei és Thusima? vagy gameplay videó alaplán ítél?
én mindketőt végignyomtam, és látom a fejlődést a Yótei-ben
igazából mindegy is, költői a kérdésem, nem igazán szoktam adni a véleményekre, inkább magam próbálom ki és döntöm el hogy megérte e vagy sem az ára.
nekem megérte és hatalmas élmény volt végig játszani
-
myckey
veterán
magamat tudom ismetelni...
Ami a temat, az atmoszferat illeti, csillagos otos a jatek nalam ! Ehhez a korhu, autentikus korites tesz hozza, nem keveset, es az Art + Lvl Design remek. Mint amikor egy DS vagy Elden Ring jon velem szembe.
Nem, technikailag mar sztm nem akkora szam a program, sot mar az elso sem volt az, plane hogy milyet butitottak rajta. Akkor.

Osszessegeben szemre tetszetos, de nem azert, mert hatalmas elorelepes lenne az Engine teren. Nem tunik annak. ( textura meg latotav ide vagy oda )
Amugy meg, sokkal inkabb aggaszt az OW gamek "problemaja". MOndjuk itt elegge klassz a sztori, jo a narrativa is. Ez sokat dob.
-
myckey
veterán
Nem, abszolute nem latni grafikai elorelepest...sot ami akkor
odabaszott, az ma mar sztm kopottas.
Tegyuk hozza, hogy az elso resze is eleg kellemetlen huzas volt, ami a megjelenest illeti...Szoval a vegso valtozat es a bemutato, beharangozott anyag, elegge eltert.
Downgrade. Akar az a bizonyos TheWitcher 3 EA video, es vegleges jatek...ez jut mindig az eszembe, ha igy atverik a jatekosokat.DE ! az art es a level design elviszi a jatekot, bar ez nem a technika erdeme...
Amugy meg itt is kijott az OW gyermekbetegseg, amit nehez kiheverni...az is ertheto, ha valakinek nem jon be a game.
En, rohadtul szeretem ezt a korszakot es vibeot...tehat preferalom a programot. Jo hogy jott folytatas.
-
Raysen623
veterán
válasz
zsolesz967
üzenetére
Ez valóban érdekes. Vannak olyan elemei, ahol én sem érzem a különbséget, máshol meg igen. Persze az sem olyan nagy. Lehetett volna még jobb a grafika, hiszen az alap PS5 Quality módban reccenés nélkül viszi.
-
zsolesz967
aktív tag
Én bevallom őszintén nem látok akkora ugrást grafikában,hogy a ps4-es konzol ne bírta volna el,a Tsushima a mai napig gyönyörű ps4-en.Persze ez csak az én véleményem.
-
Raysen623
veterán
Te egy igen speciális ember féle lehetsz, vagy simán csak türelmetlen. Én az első részt teljesen kitoltam, kieggel együtt és imádtam minden percét. Jól hozta a japán atmoszférát és a történet is lekötött, meg tetszett is. Volt benne minden: dráma is meg egyéb mellékszálak a többi karakternek. A folytatás is végig lesz játszva valamikor.
-
törölt tag
Az elsőt elég nehezen vittem végig - nem azért, mert nehéz volt, hanem mert az agyamra mászott a sok átugorhatatlan bejátszás. Nem a történeti részre gondolok, hanem a többire, párbajok meg egyebek, minden elé be kellett tenni ugyanazt az animációt és újra és újra és újra és újra és újra végig kellett őket nézni. Vagyis hát nem kellett, mert addig felálltam a gép elől és csináltam valami mást, de ettől függetlenül tehetnek egy szívességet, tiszta kreténség, csak rabolják az ember idejét a szó szerinti semmiért.
Mondjuk a sztori is elég nagy csalódás volt, a főtörténetben néha olyan mondvacsinált módon erőltették a drámát, hogy komolyan elgondolkodtam, hogy az emberiség talán már tényleg elmesélt mindent, amit elmesélhetett és innentől kezdve nem lesznek jó történetek, videójátékokban legalábbis a jelek szerint semmiképp...
A mellékküldetések kb. ugyanez, volt egy-kettő, ami ígéretesen indult, érdekelt, hogy mi lesz belőle (pl. az idős mester női tanítványa, aki a jelek szerint átállt az ellenséghez), de aztán rendre csalódást keltettek, összecsapottan, szánalmasan ügyetlenül rendezték le őket... egy ponton túl hanyagoltam is mindet, ha nem adtak olyan jutalmat, amire szükségem volt. Ráadásul valami agyatlan sugallatra még darabokra is szedték őket és csak az újabb régiókban lehetett továbbvinni őket, ami így az ívüket is elég rendesen tönkrevágta... (noha végül nem számított, mert amúgy sem voltak jók)Ja meg azt is gyűlöltem, hogy a forrásoknál mindig el kellett fordítanom a fejem, ha nem akartam nézni a fickó retkes valagát (márpedig nem akartam). Gondolom itt a női főszereplő hátsóját már nem mutogatják, mert az ugye nem elég homo a kedves "diversity hire"-fejlesztőknek...

A nyílt világot itt sem sikerült értelmes, ténylegesen élvezhető tevékenységekkel kitölteni, mint ahogy az általában nem szokott menni kb. senkinek, open world-divatmajomkodás ide vagy ida, viszont ha hagyták az embert játszani, akkor a tényleges gameplay elég jó volt, szóval egy erős 6/10-re értékelném. A kiegészítőre viszont már elfogyott a cérnám, ahogy ezt a folytatást is kihagyom, totál ugyanolyannak tűnik, egyszer bőven elég volt ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jogos, így van és most nyomom, igaz kissé baltával faragott, de teljesen rendben van a sejhaja 
A mellékküldetések kb. ugyanez, volt egy-kettő, ami ígéretesen indult, érdekelt, hogy mi lesz belőle (pl. az idős mester női tanítványa, aki a jelek szerint átállt az ellenséghez), de aztán rendre csalódást keltettek, összecsapottan, szánalmasan ügyetlenül rendezték le őket... egy ponton túl hanyagoltam is mindet, ha nem adtak olyan jutalmat, amire szükségem volt. Ráadásul valami agyatlan sugallatra még darabokra is szedték őket és csak az újabb régiókban lehetett továbbvinni őket, ami így az ívüket is elég rendesen tönkrevágta... (noha végül nem számított, mert amúgy sem voltak jók)