Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Nagyon gyönyörű a játék (és OW) és ez mellé a 2-3mp töltési idő valami hihetetlen. Sőt, olvastam hogy azonnal betöltött a játék halál után szinte, és ezért direkt lassították, hogy legyen idő tippet olvasni..
PS5
-
.LnB
titán
válasz Big_Boss #295 üzenetére
Azt nem tudom, hogy össze kell e gyűjteni mindent. Én csak azt néztem meg, hogy nincs missable trophy. Gondoltam majd ha valami kimarad, akkor utólag megkeresgetem őket.
Arra gondoltam, hogy vannak táborok, amiket fel lehet gyújtani. És féltem tőle, hogy felgyújtás előtt ottmaradt egy mongol tekercs például. De elvileg nem okozhat problémát ez a platina szempontjából. Pontosabban nem tudom, hogy milyen trófeák vannak. Csak, hogy nincs missable.
Jobban nem mertem utána olvasni mert nem akarok spoilerbe futni.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Mike
veterán
én folyamatosan cserélgetem
a ronin tetszik a legjobban, de ugye az utazóruha is kellene, hogy megtaláljam a cuccokat, illetve a felfedezéshez, ugyanakkor harc inkább ronin, kivéve a boss fightok ami meg klán páncél. még szerencse, hogy amikor ott állunk egymással szemben, akkor is lehet cserélnilehetne rá vmi gyorsgomb, ha már minden szarra gombot kell nyomni
tök érdekes, pl a nyilazós időlassításhoz külön gombot kell nyomni (semelyik játékban nem láttam még ilyet, egyszerűen lassítja az időt, ha megvan a perk) ugyanakkor automatán ugrál a sziklákon, amire meg tettem volna gombot. (ha szivatni akarom a népet akkor az elkapásra is, nem csak az ugrásra)[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Big_Boss #292 üzenetére
Na az aztán fontos. Néztem én is, de mivel nincs missable trophy, gyűjtögetni való, ezért egyáltalán nem tartottam fontosnak. És nem is néz ki túl jól.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #286 üzenetére
Most ezt direkt megnéztem, a Deluxe armor és az amit én használok, a Samurai Clan Armor. Azok szinte ugyan azok. Elenyésző a stat különbség. Bár a Samurai Clan-os picit talán jobb.
-
S e t h
nagyúr
-
Imilenni
addikt
Ahogy érzem, Act II-Ben lévő "új" ellenfelek azért egy kicsit combosabbak, bár nem sokkal
Press "F" to pay respects.
-
Mike
veterán
Tetszenek az ugrálós részek, kár hogy automatikus
lehetne oylan mint a Fallen Orderben. (a kéztörölgetős Last Guardiant annyira nem sírom vissza :) -
.LnB
titán
Ma megpróbálom. Felveszem a Ronin tunikát, aztán beszambázok egy táborba hard-on. A Ronin ruha se ad def-et, csak nehezebben vesznek észre, meg sebzés bónuszt a kardra. Aztán ha összecsuknak, akkor átgondolom ezt még egyszer majd.
-
Skynet258
veterán
válasz bagyulajuve #253 üzenetére
Tegnap késő este én is az első fejezettel végeztem pont. Na meg annyi képet csinálok... nem tudom minek majd öregkoromban visszanézem milyen gagyik voltak ezek a retro játékok. De egyszerűen vannak pillanatok amikor annyira hangulatos, stílusos a képi világ. Esküszöm van pár tájkép a vibráló színekkel, a falra is kitenném simán.
-
Madoc
veterán
Utazó ruhába vagyok és abba bizony 3 nyílvessző vagy 3 vágás vagyok. Harchoz mostmár inkább át szoktam öltözni szamuráj ruhába, úgy viszont tényleg alig sebeznek.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
hyggelig
senior tag
-
.LnB
titán
válasz hyggelig #273 üzenetére
Hát pedig én is arra gondoltam.
Akkor nem tudom, tegnap pont azt csináltam. Azt hittem, hogy ez lesz a megoldás.
Mondjuk én még északon sem voltam.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hyggelig
senior tag
-
.LnB
titán
Direkt nem nézem meg. Azt látom, hogy lesz még, de inkább magam akarok rájuk találni. Nekem a Ronin-os tetszik eddig legjobban, valahogy az a "szamurájos" számomra, de amit most használok az se néz ki rosszul. Főleg a maszkja. Szóval jó lenne valami letisztult ruci.
-
-
.LnB
titán
Nem tudom biztosra. De szerintem ki lehet. Nekem most a négyből, három alapállás már maxolva van, a negyedikből azt hiszem három hiányzik. A deflection is fullos, de az evasion még nem. A fegyverek se, és a rejtőzködős skillek se. Viszont azok már nem sokak.
(#261) Deck
Lehet, hogy azt fogom csinálni, hogy Hard nehézség + Ronin ruha. Mert az nem ad akkora védelmet. Viszont szerintem az néz ki a legjobban. Aztán majd meglátom, hogy milyen armor-t fogok még szerezni, mert nincs meg az összes még.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Nem tudom, hogy mi lesz a későbbiekben, mekkora harcok, de sebezhetnének nagyobbat az ellenfelek bőven. Direkt hagytam magam, hogy sebezzenek a videó elején, de nem is éreztem különbséget, akkor ezért nem.. Az íjvesszők is lehetnének gyorsabbak, ha már ennyire figyelmeztet az ellenfél, hogy lőni fog. Sebzésük úgy is nulla.
Na mindegy még mindig az elején vagyok, csak változik majd ez.(#262) S e t h
Köszi. Mondjuk csak jókor nyomtam meg háromszor az L1-et.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Melyik volt az utolsó Masaco-s küldetés amit csináltál?
Mindegy is, csak azért akartam kérdezni, mert Masako küldetése eltűnik egy idő után. És Hiyoshi Springs-ben egy nő random árulta el, hogy hol van (a küldetések folytatása).[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Annyi bajom van délen minden kész majdnem.
Északon Masaco 9/5 ös küldetése eltünt miután a főküldetést
azért kéne mert Masaco bizalmát északon is el akarom nyerni.Goro megmentését a tobbi kuldetest mutatja a térkép.
Valami tipp?[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
A skilleket vajon ki lehet majd maxolni? Vagy ha a hírnév maxos lesz akkor már nem ad skillpontot? Act 1-nek a végén járok, az utolsó küldetésnél, és eddig inkább a lopakodásra tettem szinte mindent. 23 órám van már benne Minden mellékküldi megvan, kivéve a legendásból abból csak 2 van meg eddig.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Deck
titán
Ebben a játékban a hard nehézség nem az az olcsó megoldást használja, hogy az enemynek több az élete, többet sebez, te meg kevesebbet és több sebzést kapsz. Hanem az agresszívításba és kevésbé tolerálja a játék a hibákat. A boss csatáknál igencsak figyelni kell
Eleje nehezebb volt, már nem az. Szóval itt nagyon korrekt a hard nehézség.
Ügyesen nyomod ha hardon is megyHivatalos szöveg:
"A játéknak három nehézségi szintje van: könnyű, normál és nehéz. Nehéz fokozaton a játék igazságos, de nagyon nagy kihívást jelent. A mongolok sokkal agresszívabbak, és a játékosnak jóval precízebbnek kell lennie a különleges mozdulatok végrehajtásakor. Nem számít milyen nehézségi fokozatot választjuk, az ellenfelek életereje nem emelkedik meg; ez fontos, hogy megtartsuk a katana halálos mivoltát. A harcrendszer a játékos képességeire épít majd."[ Szerkesztve ]
PS5
-
.LnB
titán
Én átállítottam Nehéz szintre, mert ez így nekem már nagyon könnyű. Nem tudom, hogy a build-del találtam e ennyire telibe, vagy a cuccaim ilyen jók e? Az armor-omat csak azért nem fejlesztem fullra, mert tartalékolom a nyersanyagot arra, hátha találok/kapok jobbat. A kardom is majdnem fullos, két fejlesztés hiányzik bele.. És még mindig az elején vagyok. Csak a mellék dolgokat csináltam. Fő küldibe az volt az utolsó, hogy
kaját kerestünk a hajókon.
Csináltam egy videót hardon, de elég ergya lett. De ennyi a hard: [link] Alig találtam az ellenfeleket a területen. :) De legalább rövid.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Kezdenek azért látszani a bugok, szerencsére nem komolyak, élményt nem ölik.
Láttam egyszerre két medvét, amik egy tábor bejáratánál fogyasztották a mongolokat. Amikor az egyik kifeküdt, nos onnan kezdve megszűnt a másik minden támadókedve, és csak sétált körbe, két mongol meg kísérgette.Néztem őket egy darabig, aztán muszáj volt lépnem, mert kellett a mackók bundája.Ami viszont kicsit zavaró, hogy az elhunytak sokszor lógnak be tereptárgyakba, sátorba, épületbe és nem lehet őket lootolni.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
Sikerült játszogatni pár órát. Nálam megelőzi a ranglistán a LoU 2-t. :) Sok apróság zavar persze, de az élmény kárpótol bőven.
Lassan közeledik az act I vége (legalábbis gondolom).
Minden mellékküldetést és kérdőjelet megcsináltam, amit lehetett eddig.Örülök, hogy megtaláltam azt, ami miatt 1.5-2x több nyersanyagot kapok. Már kezdett frusztrálni, hogy sokat kell gyűjtögetni a dolgokat.
Így viszont már lvl V a katana és két armor is maxos ( samurai és ronin).
Örülnék neki, ha a statok/perkek nem ruhához lennének kötve.
A piros-fehér max lvl ronin ruha tetszik eddig a legjobban (és ezt is hordom), de mivel samuraihoz méltón harcolok, jól jönne az extra védelem.Próbálgattam a ghost részét a játéknak, de annyira nem jött be. Inkább vagyok a face to face harc híve. A 'kihívás' része tetszik a dolgoknak, de a sekiro után nem parryzok többet egy játékban sem, ha nem kötelező :D és szerencsére nem az.
Az elején oda kellett figyelni hardon a játékban, de mióta megvan a 3 fontos stance és lvl IV vagy a feletti a katana...sajnos bekövetkezett, hogy nem nyújtanak már kihívást az ellenfelek.
Azóta nem volt még boss fightom, hogy tápos lettem, de a közellenségek és kapitányok csak időhúzásra jók. Remélem a második szigetrészen majd erősödnek.A fő történeti szál továbbra sem mozgat, de legalább az alapja jó. Mint a shadow of mordrodban...jó érzés volt orkokat ölni, itt is jó levágdosni a mongolokat.
Annak örülök, hogy a random mellékküldetések nem tartanak 10-20 percig, hanem tényleg csak egy-egy rövid kis történetet mesélnek el. Volt már pár, ami kifejezetten tetszett.
Szerintem is jót tett volna még egy év a játéknak, de így is elégedett vagyok egyelőre.
-
saelin
veterán
válasz Skynet258 #236 üzenetére
Eleinte húztam a szám a side questekre, de miután jobban elméjedtem bennük már tetszettek. Főleg hogy ezek kis mini sztorik és nem csak egy checkbox a listán.
Most meg a world eventek kezdenek irritálni, mert sokszor nagyon ismétlődőek tudnak lenni. Itt kicsit tudtak volna kreatívkodni.
Írták itt páran, hogy plusz egy év nagyon jót tett volna neki. Szerintem is!Kíváncsi vagyok a végére hogy állok fel mellőle, mert most egy külső szemlélőnek úgy tűnhet hogy feszt nyafogok és nem élvezem a játékot, pedig de, csak mindig találok valami apróságot ami kizökkent a ritmusból.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Skynet258
veterán
Megjelenés napja óta tolom, még mindig act 1 és főleg a mellekuldeteseket, mitikus történeteket tolom. Nehéz letenni... Csak még ez a sztori, csak még az a fatelep, hopp egy róka, ott egy madár, na baszki arra egy forrás, ezek meg itt útonállnak... Nehéz elszakadni na.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Oké, hogy ott van a menüben, de azért spoiler mögé teszem.
A "táncos", most nem tudom pontosan a nevét. De az elég OP-nak tűnik. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Mennyit tudtál megcsinálni? Mert én csak hármat találtam meg eddig. És van egy, amelyik nagyon kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Ezek a Mitikus történetek de jók! Ma eddig csak ezeket csináltam
[ Szerkesztve ]
PS5
-
hyggelig
senior tag
Nekem a különböző régi mesék, legendák elmesélése nagyon bejön. Amikor a lila virágot, a fehér levelű fát kell keresni. Annyira hangulatos!
Ugye nem felejtitek megsimogatni a rókákat?
-
-
S e t h
nagyúr
Türelem szamuráj!
Days Gone, aztán 1-2 héten belül olcsóbban is vásárolható a lemezes.Egyébként hangok alapján nekem többször ugrott be a Days Gone, bár az exkluzívok jó része kellemes soundtrackkel rendelkezik.
Rendesen kinyalja a seggünket a Sony.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
kiserik
senior tag
A bdsrstnt! Most telepítettem fel a Days Gone-t, de folyamat azon kattogok, hogy azonnal meg kell vennem a Csucsimát. Hogy fogom én ezt kibírni. Még a HZD is hátra van...
-
Kai_Rong
senior tag
Csak a japán hang, mérföldekkel jobb, mint az angol (és ez általában mindenre elmondható, amiben van angol hang, mint opcionális elem...). Egy igazi anime seiyuu szupersztárt szerződtettek le Jin szerepére, Nakai Kazuyát (One Piece - Roronoa Zoro, Samurai Champloo - Mugen, Sengoku BASARA - Date Masamune, Gintama - Toshiro Hijikata).
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
unreg1
tag
Egy igazi szamuráj is meg van elégedve a harccal.
-
Amiens
tag
Köszi a válaszokat! Nagyon pörög a fórum!
Mondjuk lehet nem a japán hangtól fog vérbe folyni a fülem, hanem ha végre végzek ezzel a DS platinázással. Hülyének is érzem magam emiatt...
iPhone 11 Pro / LG G6 / Lumia 950 / Nokia E72
-
hyggelig
senior tag
Én japán hang - angol felirattal játszom. Valamiért annyira megszoktam, hogy a játékok angolul jelennek meg csak, hogy zavarna a magyar. A God of warnál is próbáltam.
Szerintem egyáltalán nem zavaró a japán hang (bár kb tavaly tél óta elég erősen sok japán-koreai tartalmat fogyasztunk otthon az Élősködők és a japán utunk miatt, szóval az én véleményem nem releváns )
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
Amiens
tag
Sajnos még nem tudtam nekiállni (DS-s platinázom), de a héten végre rácuppanok.
Játszik valaki japán szinkron - magyar felirat kombóval?
100+ órát lehet nem bírna a fülem már, de ezért a játékért még ezt is bevállalnám.S e t h: Állat a vers-kép összhang!
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro / LG G6 / Lumia 950 / Nokia E72
-
hyggelig
senior tag
Na, ezzel a játékkal hipp-hopp eltelt a hétvége.
-
felixo
őstag
Hát skacok ... ha ebben a játékban is lenne online rész, mint a Red Dead Redemption 2-ben ... hát odáig lennék, meg vissza.
Rohadt jó lenne.Redmi Note 9
-
.LnB
titán
Nem tudom, de nekem nincs olyan charm-om, és nem esik nehezemre parryzi.
jarnyz írt arról a bambusz erdőről. Még nem voltam ott.Nem fogom mindegyikhez leírni, csak most egyszer, de mindig röhögök a "hülye" verseiden.
Mondjuk a 202-esben, a "Merevedő bambusz" találóbb lett volna.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Az a charm ami megnöveli a parry nyitva álló időablakát vajon érezhető különbség?
Annyit nindzsáztam a játékban, hogy kéne egy kicsit szamurájkodnom, amihez annyi tehetségem van, mint politikusnak őszintének lenni.Ja és napi haiku, ha már bug, meg is lepődtem amikor találkoztam vele, az egész erdő ilyen volt itt.
Zöld kín,
Ásít az ánusz,
Kék SonyThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
.LnB
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Nintendo Switch Oled + kontroller
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!