- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Na én közben beleraktam vagy 10 órát a multiba az elmúlt napokban. Hát eléggé vegyesek a tapasztalataim. Nagyon sokat kellene dolgozni ezen a játékon, hogy hosszú távon legyen játékosbázis. A fórumokon rendszeresen előkerülnek bizonyos témák, aztán a fejlesztők elvilegy figyelnek, meg miden, de a múltkori frissítéssel sem az akut problémákat orvosolták.
Recoil nagyon furcsa, első pár pellet teljesen irányítható, utána meg szinte hirtelen úgy elkezdenek szórni a fegyverek, mint a kerti locsoló. Mindneki kb. short burst-öket nyom, ha 10 métertől messzebbre kell lőni, pont emiatt. Nem mondom, hogy ez utóbbi dolog kifejezetten rossz, de az biztos, hogy a recoil-nak nem így kellene viselkednie. Vagy szórjon a fegyver, vagy ne szórjon. Ha kiszámíthatóan szór, az ellen ugyebár lehet védekezni az egér "húzásával", de így csak ilyen rövid sorozatokkal lehet hatékonyan célozni.
A másik a hitreg. Elég hektikus, sokan panaszkodnak is erre. Persze vica-versa működik, szóval van amikor szívsz miatta, van amikor potya kill-eket szedsz össze és te csodák-csodájára nem patkolsz el, de akkor sem egészséges. Sniper-rel különösen furcsa lőni, testre adott lövésekből sokat nem regisztrál a játék. A pisztoly nagyon gyenge, cserébe headshot=instakill minden fegyverrel a pisztolyt leszámítva. Ez sincs feltétlen jól így szerintem.
Értelmes balansz meg nincs a játékosok között, simán összejöhetnek profi meg überbéna csapatok is. Nem tudom mi alapján dobálja össze az embereket a játék, de a rang pl. semmit nem jelent, akkor már a KDR sokkal fontosabb mutató. Nyilván ha relatíve kevés a játékos, eleve kisebb az esélye annka, hogy jól kiegyensúlyozott csapatokat tud összedobálni a játék, de ettől azért szerintem jobban kellene működnie a dolognak. Arról nem is beszélve, hogy volt amikor 5 meccset nyertünk egyhuzamban mert volt 1-2 húzóember, a másik csapatban meg nem volt kiemelkedő játékos. A csapatok összetétele 90%-ban azonos volt végig. Namost ilyenkor is azt várná az ember, hogy a meccsek között is mixelni ugyanazokat a játékosokat a csapatok között a játék, de nem. A nyilvánvaló kulcsemberek is végig maradtak az adott csapatban. Szóval nincs shuffle sem.
Az egyes skill-ek is eléggé kiegyensúlyozatlanok. Ishikawa sentry-je pl. csak úttorlasznak jó, amúgy olyan lassú a reakcióideje, mint egy reumás csigának. Ezzel szemben Pazu extra sebesség skillje extrém jó, ha valaki kellően jól mozog vele: Nem lehet védekezni ellene még szemből sem, csak úgy, ha lelövöd míg elér hozzád. Egyébként face-to-face is simán legyak meele-vel. Persze, háturól tudjon leszúrni, no problem. De ha az orrom előtt van valahogy csak tudjak már védekezni a meele ellen, még ha nem is úgy, hogy totál kivédhetem az egész támadást, hanem mondjuk ha 100 hp-m van lemegy 50-re vagy ilyesmi.
Végül, sajnos cheater-is akad. Persze, ha valaki balfasz, könnyű cheat-ert kiáltani, másra mutogatni. Én nem vagyok egy top játékos, sosem akartam az lenni. De amikor egy meccsen belül nyolcszor szednek le headshot=instakill-lel, 1-2 lövéssel, 25 méteren túlról, assault rifle-lel vagy SMG-vel (tehát NEM sniper), az már kicsit idegesítően furcsa. Ha valakinél hallom, hogy folyamatosan nyomkodja a ravaszt, tehát repülnek a golyók, aztán egyszer csak beszopok egy headshot-ot, hát istenem. Pech, vagy nem mozogtam eléggé, whatever. De amikor rendszeresen 1-2 lövéssel teszik meg ugyanezt, ezekkel a fegyverekkel (who needs a rail gun anyway?), no az már nem jól célzás, az már csalás. Persze ezek az emberek rendszeresen 30-40 kill-lel futnak meccsenként, 20-szal lekörözve a mezőny maradékának legjobbjait.
-
[Prolixus]
addikt
Nah, kipróbáltam én is, de sok örömöm nem volt benne.
Recoil nagyon furcsa, a toggle-ös ironsight engem is zavar, plusz hiába van maxon a grafikai beállítás, nekem irdatlan ronda a játék.
Remélem a megjelenésig még rágyúrnak ezekre, különben nem fog érdekelni.
-
[Prolixus]
addikt
Nnnaaa?
-
[Prolixus]
addikt
Én csak holnap fogom tudni kipróbálni, úgyhogy addig is várom az első tapasztalatokat.
Titkon én is abban bízom, hogy az "extrák" kicsit feldobják, és nem csak copy paste klón lesz. Nameg arra is kíváncsi vagyok, hogy a szinkronhangokat viszsacsábíttták-e.
-
[Prolixus]
addikt
Lesz erre a játékra akkora érdeklődés, hogy "érdemeljen" külön topicot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest