Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #56 üzenetére
Recoil sokat. Alap fegyverrel elég nyogve-nyelős lett. Főleg távolabbra. Már közép távolról is figyelni kell a szórásra.
De sokat nem nyomtam vele csak 3 meccset eddig. -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #39 üzenetére
Igen, 17:00ig tartott. Mert már nem megy nekem (sem).
Nem volt rossz. -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #17 üzenetére
Fura. Lassú. De nem is azt vártam, hogy rögtön magával ragadjon. Van pár beállítás ami nekem hiányzik. Szokatlan inkább. Vagyis nekem mindenképp az.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #13 üzenetére
A picsbe.. Azt hittem csak én vagyok ilyen marha különleges.
de akkor csak az előbbi vagyok.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #6 üzenetére
Ne is mond. Szerintem te is tudod mekkora CoD hater vagyok. Múltkor megnéztem ennek a trailerét és elkezdtem visszaolvasgatni a híreket a játékról itt fórumon. Aztán akkor láttam, hogy én is rögtön oltottam kommentben a játékot hogy egy COD klón.
De most be vagyok zsongva. Kíváncsi vagyok rá. Max nagyon lehúzom a francba. Mióta nincs időm komoly competitive multi játékokra elvagyok az ilyen f*sokkal is
igénytelen lettem. De azert CoDhoz nem nyúlnék!
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
Nem szerintem. De még új dolog. Ha páran tapasztalatot cserélünk az is jó. Én pl mostanában (igaz magam sem tudom megmagyarázni, hogy miért) de DirtyBomb-bal játszom. Annak is halott a topikja. Ez is engem csak a témája miatt érdekel. Kipróbáljuk aztán lesz ami lesz. Tőlem majd számíthattok hosszabb elemzésre itt.
-
dargelot
senior tag
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
Szvsz, lesz itt pár ember aki biztos játszik majd. Egyébként mivel F2P lesz, lesz egy pár játékos. Sőt gondolom mikrótranzakciókkal, vagy pénzes dlc-kel (CS Zombies, szintén Nexon játék) lesz tűzdelve a játék.
Nos bétát le tudjátok tölteni a kapott linken keresztül mert nekem incomplete URL (link) hibát ad be. Egyébként ha jól számolom a kezdési idő ami 1pm PDT az itthon este 10 óra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egérpad topik
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- sziku69: Szólánc.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest