Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen processzort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
No, kéne egy kis segítség. Van egy cimborámnak egy ilyen kártyája (128MB) és szeretne a Medal of Honor Allied Assault-tal játszani. Viszont a játék indításakor elszáll a következő hibaüzenettel: Couldn't load OpenGL subsystem. Tanácsomra tettek fel egy új drivert de nem változott semmi. Valaki?
-
törölt tag
everest egy rendszerinfo progi Bővebben: link
a driver meg ugy erdekes h ki adta ki, ki csinalta, mikori. calami hasznos info csak van benne. ilyen tipusu kartyat tobben is csinalnak (Palit, Eagle, InnoVision, stb). nem szep, ha nem megy a gyari nV driverrel... talan az adott ceg honlapjan van ujabb belole. -
Gugyu
csendes tag
Tuti fx 5200, a drivere, érdekes, de nem jelentkezik be az nvidia logo a telepítéskor! És hol találom everset? Ő ért hozzá? Hát erre a dologra én is gondoltam, hogy nem fx, de ha fel van telepítve, akkor a hardvereknél az írja ki, hogy fx. Nem értem én ezt az egészet! A szitázást nem néztem még, de ha hazamegyek, megnézem (munkahely)! Köszi az eddigi segítséget!

-
Gugyu
csendes tag
Hi! Adott egy videókártya! FX5200 De azon a tetün semmi cégjelzés semmi az égegyadta világon, csak egy nagy passzív hűtő. A hűtőn egy papír csíkon ráírva, hogy GF FX 5200/128 Mb/ 64bit! Na a kkor a problem, hogy ne hiába indítsam a topikot: NEM ENGEDI A DRIVERT FRISSÍTENI, CSAK A SAJÁT CD-ÉT FOGADJA EL!!! Kipróbáltam már vagy 10 gyártóét, az NVIDIA driverét, de semmi.
Telepítés után, nem akarja még újraindítani sem a gépet egyikével sem. Újratelepítést próbáltam (WinXP) De úgysem. Ezzel a driverrel, még az MOHAA alap sem indul el, de még a Shrek 2 sem. Please Help!! Ma még egy képet is mellékelek hozzá! Nagyon megköszönném, mert élet és halál kérdése! 
Aktív témák
Hirdetés
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Proxmox VE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy kösz!

Telepítés után, nem akarja még újraindítani sem a gépet egyikével sem. Újratelepítést próbáltam (WinXP) De úgysem. Ezzel a driverrel, még az MOHAA alap sem indul el, de még a Shrek 2 sem. Please Help!! Ma még egy képet is mellékelek hozzá! Nagyon megköszönném, mert élet és halál kérdése!