- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Epson nyomtatók
- Dell notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
liksoft #1346 üzenetére
Igen, sikerült!
Hát az biztos, hogy ennél nagyobb barom nem lehettem volna, hogy pendrive-ra mentek csak. Pedig MINDÍG legalább 2 helyre mentek ill. a 3-ik hely az amikor egy másik gépre is mentek, hogy 2 fizikai helyen is meglegyen. De most valamiért siettem, nem figyeltem... hát az biztos, hogy szép kis tanulópénz volt!
Még egy kérdésem lenne: ugye az excel fileok elég sok adatot, számot tartalmaznak amiket nem tudok egyenként átnézni. Lehetséges, hogy veszett el belőlük valami? Tehát xy xlsx file-ból mondjuk hiányzik a b12 cella?Nagyon köszönöm a segítségetek!
-
Landon
addikt
válasz
King Unique #1343 üzenetére
Úgy fest vissza hozta őket! Nagyon, nagyon köszönöm a segítséged!
Már kezdtem tépni a hajamat... Lesz vele egy kis munka így is mert a file nevek-et nem tudta visszahozni így ki kell deríteni melyik-melyik de ez már a legkevesebb.
-
Landon
addikt
Iszonyat nagy szarban vagyok, nagyon elkéne a segítség. Egy napon keresztül dolgoztam 30 excel fileon amik egy pendriveon voltak és én hülye állat véletlen letöröltem mind (nem formázással) mert azt hittem elmentettem őket. Van rá mód, hogy visszahozzam őket valahogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest