- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamsungHDJ50
csendes tag
Sziasztok elég kellemetlen problémám adódott, lehet már valaki irt ilyet de sajnos nem volt időm végig olvasni ezt a reggeteg komentett igy ne haragudjatok leirom mégegyszer.
Szóval a történet a következő... adott egy Samsung 500GB vinyó2 részre particionálva, egy 50 és egy 450 es részre... a 450esem megtelt és az 50esből elvettem 25 GB ét hogy majd idővel hozzá adom a 450es particiómhoz. Igen ám elvenni sikerült de a nyomi progi már nem emlékszem a nevére talán egy particio menegment volt a végére tette a törölt particiót a partici kiosztási táblának ennek köszönhetöen a 450esen minden elszáltt... Fizikailag láthatóak a fájlok de használni képtelen vagyok öket.. ilyen esetben mit csináljak? Ezt a GetDataBack progit régóta használom több kevesebb sikerrel, eltünt particiórol letörölt fájlokat vissza tudtam hozni de most fogalmam sincs mit tegyek, mert lefoglalják azt a 450 Gb méretett az adatok de nem tudom használni öket...
Ha letörlöm a particiót akkor szerintettek visszanyerem az eredeti fájlokat? Vagy csak a hibásakat? 420Gb filmem van sajnos a vinyón a többi nem lenne fontos de a filmek nagyon... Ha valaki tudna segíteni ebben a problémában szívesen megköszönném...
A getdataback ben eljutottm addig hogy step 3 de semmi tovább lépési menü ez a 3.32es NTFS verzió lenne és egy nyomi jogtiszta beszart Vista van rajta...
http://kepfeltoltes.hu/view/080628/mentet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egy link hogy innen tovább nem tudok haladni nagyon sűrgős lenne a válaszotok rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest