Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamsungHDJ50
csendes tag
Sziasztok elég kellemetlen problémám adódott, lehet már valaki irt ilyet de sajnos nem volt időm végig olvasni ezt a reggeteg komentett igy ne haragudjatok leirom mégegyszer.
Szóval a történet a következő... adott egy Samsung 500GB vinyó2 részre particionálva, egy 50 és egy 450 es részre... a 450esem megtelt és az 50esből elvettem 25 GB ét hogy majd idővel hozzá adom a 450es particiómhoz. Igen ám elvenni sikerült de a nyomi progi már nem emlékszem a nevére talán egy particio menegment volt a végére tette a törölt particiót a partici kiosztási táblának ennek köszönhetöen a 450esen minden elszáltt... Fizikailag láthatóak a fájlok de használni képtelen vagyok öket.. ilyen esetben mit csináljak? Ezt a GetDataBack progit régóta használom több kevesebb sikerrel, eltünt particiórol letörölt fájlokat vissza tudtam hozni de most fogalmam sincs mit tegyek, mert lefoglalják azt a 450 Gb méretett az adatok de nem tudom használni öket...
Ha letörlöm a particiót akkor szerintettek visszanyerem az eredeti fájlokat? Vagy csak a hibásakat? 420Gb filmem van sajnos a vinyón a többi nem lenne fontos de a filmek nagyon... Ha valaki tudna segíteni ebben a problémában szívesen megköszönném...
A getdataback ben eljutottm addig hogy step 3 de semmi tovább lépési menü ez a 3.32es NTFS verzió lenne és egy nyomi jogtiszta beszart Vista van rajta...
http://kepfeltoltes.hu/view/080628/mentet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egy link hogy innen tovább nem tudok haladni nagyon sűrgős lenne a válaszotok rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- TCL LCD és LED TV-k
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Filmvilág
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 970 EVO Plus 2TB GARI: 2026.07.26.
- Eladó SanDisk Dual Drive Lux 256GB!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- PNY Quadro P600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest