Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gamepad
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Szombati hardverbüfé
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
Igen. Kb. amit Liksoft javasol. Ugy szoktam megfogalmazni, hogy egyet a nagymamának, egyet a fehérneműs fiokba, és egyet mutogatunk a családnak. Ha az utóbbi sérül akkor copy a meglévő elözöekről. Persze lehet ezt fokozni. Webtárra feltölteni, winyóra kirakni stb.
A blu-ray állitólag nagyon sérülékeny, bár még nem tapasztaltam szerencsére. -
Imco
őstag
A sok probálkozás mellett én még azt javassolnám hogy van valami bad copy vagy hasonló nevü progi amit erre találtak ki. Az ISObusterhez hasonlóan lassú, de talán megéri. Illetva a Isobusterben is van olyan opció ami a hibás részek átugrását javasolja. Előnye, hogy igy részleges sikert érhetsz el.
Szerintem... -
liksoft
nagyúr
Ha CD, akkor sok sikert nem fűzök hozzájuk. A tükörréteg szokott oxidálódni a rossz minőségű lakkréteg miatt. Így nincs visszavert fény, nincs mit olvasni.
Próbáld azzal a régi eszközzel, amivel írtad. Vagy másik olvasókkal. LG, Pio, DVD és BD olvasókkal is! Minél többet próbálsz, annál nagyobb az esélyed. Az idő NEM Neked dolgozik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő