- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
Igen. Kb. amit Liksoft javasol. Ugy szoktam megfogalmazni, hogy egyet a nagymamának, egyet a fehérneműs fiokba, és egyet mutogatunk a családnak. Ha az utóbbi sérül akkor copy a meglévő elözöekről. Persze lehet ezt fokozni. Webtárra feltölteni, winyóra kirakni stb.
A blu-ray állitólag nagyon sérülékeny, bár még nem tapasztaltam szerencsére. -
Imco
őstag
A sok probálkozás mellett én még azt javassolnám hogy van valami bad copy vagy hasonló nevü progi amit erre találtak ki. Az ISObusterhez hasonlóan lassú, de talán megéri. Illetva a Isobusterben is van olyan opció ami a hibás részek átugrását javasolja. Előnye, hogy igy részleges sikert érhetsz el.
Szerintem... -
liksoft
nagyúr
Ha CD, akkor sok sikert nem fűzök hozzájuk. A tükörréteg szokott oxidálódni a rossz minőségű lakkréteg miatt. Így nincs visszavert fény, nincs mit olvasni.
Próbáld azzal a régi eszközzel, amivel írtad. Vagy másik olvasókkal. LG, Pio, DVD és BD olvasókkal is! Minél többet próbálsz, annál nagyobb az esélyed. Az idő NEM Neked dolgozik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest