Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem egy általános data recovery topic, de így hírtelen csak ezt találtam.
Nem tud valaki egy olyan data recovery programot, ami floppy-ról is futtatható? Mivel a gépet nem lehet leállítani semennyi időre sem.
Kösz -
Beck18
tag
A 2.31-es szépen végigfutott a meghajtón, de nem volt benne semmi lehetőség, ami alapján bármit is visszatudtam volna állitani, az előtte lévő verziók pedig a már emlitett hibát adták.
Valami javaslat van file visszaállításra? -
Beck18
tag
próbálnám használni ezt a progit, de inditáskor mindig hiba üzit dob:
Fejlécen ez: 16-bites windows alrendszer
c:\windows\system32\autoexec.nt. A rendszerfájl nem megfelelő a futó ms-dos és microsoft windows alkalmazásokhoz.
ezzel mit lehetne kezdeni ?
thnx -
Starsky72
addikt
épp a 2.22est használom.
neduddki, köszi, ez bevált.
-
Starsky72
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
első kérdés, hogy hol lehet megvenni!
viszont sürgős, ezért kényszerülök másra is. -
Starsky72
addikt
szevasztok!
sajnos használnom kell a GDB-t, viszont amit ''kaptam'' hozzá reg.kódot nem műxik, így viszont nem tudom a visszaállított adatokat kimásolni máshova.
Úgyhogy az lenne a kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy hol lehet hirtelen ezt a programot megvenni vagy van-e valami 5letetek, hogy miért nem műxik a hozzá adott kulcs vagy van-e valakinek használható kulcsa?
köszi
Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Jövedelem
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest