Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem sikerült a főnökkel találkoznom, de meg vagyok róla győződve, hogy záros határidőn meg fognak szűnni. Egyébként 1-1,5 éve mindig volt 3-4 bemutató gép kinn. Akkor a garancia is korrekt volt, 2 napon belül javították a gépet.
A konkrét ügyemben pedig már annak is örülök, hogy visszakaptam a gépemet... 1 hónap alatt nem sikerült megjavítaniuk, ezalatt lejárt a gari is. A Gericom márka fele még lenne bizalmam, de ilyen hazai forgalmazó mellett többet nem veszek... -
Üdv! Hasonló cipőben járok, Gericom Webshoxom bent van az Erbertnél kijelző háttérvilágítás miatt, október 18 óta nem sikerült megcsinálniuk. Reméltem, hogy új gépet kapok, vagy pénzt vissza, de lassan már annak is örülni fogok, ha a ''rossz'' gépem visszakapom. Ugyanis nekem úgy tűnik ez az Erbert meg fog szűnni. Nem tudom tud-e erről valaki valamilyen infót...
De ilyen apró jelekből csak erre tudok következtetni, pl nincsenek már bemutató gépek, raktárkészlet laptopból nincs, szervizes sincs egy hónapja, leltár miatt zárva papír az ajtón... Pénteken voltam benn, az eladók lelkesen vitáztak velem, persze feleslegesen, hiszen döntési joguk nincs csere ügyben, az ügyvezetőt meg lehetetlen volt elérni. Részemről holnap elhozom a gépet, s beadom Qwerty szervízbe, vagy valahova. Így persze nem garanciális javítás lesz, de már így is sokba került, hogy egy hónapja nincs laptopom...
Gericomról meg annyit, hogy én meg voltam vele elégedve, 1 évesen vettem használtan, s 1 éve nyúzom is, azóta kisebb hibái voltak, amiket gariba csináltak. Azt tudom mondani, amit az előző tulaj is tanácsolt nekem, hogy jobban kell rá vigyázni, jobban kell kímélni, mint a márkás gépeket. Aztán majd kiderül, még mennyit bír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Gamer gép vagy bármire! I9/RTX5070/64gbDDR5/2TB SSD/Blu-Ray író
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest