- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisst
csendes tag
Nem sikerült a főnökkel találkoznom, de meg vagyok róla győződve, hogy záros határidőn meg fognak szűnni. Egyébként 1-1,5 éve mindig volt 3-4 bemutató gép kinn. Akkor a garancia is korrekt volt, 2 napon belül javították a gépet.
A konkrét ügyemben pedig már annak is örülök, hogy visszakaptam a gépemet... 1 hónap alatt nem sikerült megjavítaniuk, ezalatt lejárt a gari is. A Gericom márka fele még lenne bizalmam, de ilyen hazai forgalmazó mellett többet nem veszek... -
kisst
csendes tag
Üdv! Hasonló cipőben járok, Gericom Webshoxom bent van az Erbertnél kijelző háttérvilágítás miatt, október 18 óta nem sikerült megcsinálniuk. Reméltem, hogy új gépet kapok, vagy pénzt vissza, de lassan már annak is örülni fogok, ha a ''rossz'' gépem visszakapom. Ugyanis nekem úgy tűnik ez az Erbert meg fog szűnni. Nem tudom tud-e erről valaki valamilyen infót...
De ilyen apró jelekből csak erre tudok következtetni, pl nincsenek már bemutató gépek, raktárkészlet laptopból nincs, szervizes sincs egy hónapja, leltár miatt zárva papír az ajtón... Pénteken voltam benn, az eladók lelkesen vitáztak velem, persze feleslegesen, hiszen döntési joguk nincs csere ügyben, az ügyvezetőt meg lehetetlen volt elérni. Részemről holnap elhozom a gépet, s beadom Qwerty szervízbe, vagy valahova. Így persze nem garanciális javítás lesz, de már így is sokba került, hogy egy hónapja nincs laptopom...
Gericomról meg annyit, hogy én meg voltam vele elégedve, 1 évesen vettem használtan, s 1 éve nyúzom is, azóta kisebb hibái voltak, amiket gariba csináltak. Azt tudom mondani, amit az előző tulaj is tanácsolt nekem, hogy jobban kell rá vigyázni, jobban kell kímélni, mint a márkás gépeket. Aztán majd kiderül, még mennyit bír.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest