Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Bozz
tag
Szerintetek érdemes 900@1100-as Cerkát 1,3 Tualatinosra cserélni?
-
Loader
tag
Én az Intelre szavazok, mert nem merem megkockáztatni, hogy egy röpke másodpercalatt elfüstöljön a proci+minden ha esetleg megszűni a hűtés. Nekem megéri azt a +10e-t.
-
MrSummer
aktív tag
-
bazs
aktív tag
válasz
h4ndsp1k3n
üzenetére
Megbizható eszköz nincs, a jó márka max annyit jelent, hogy nagyobb eséllyel fogsz ki jobbat. Ami a procit illeti AMD-m még nem volt, de Inel igen, azzal nem volt semmi baj, az alaplapválasztéka viszont jobb és talán értéktaróbb, vagy kevésbé rohamosan veszít az értékéből :)
-
ar
tag
Hi
A Barton (vagymi) belerakható lesz a VIA Kt333 chipes lapba? Nevezetesen ebbe a Chaintech Apogee-ba? -
Ürgülfütty
tag
Én azt mondom, hogy az Intellel is, és az AMD-vel is ugyan olyan jól jársz.
-
h4ndsp1k3n
tag
Nem azért mondom, de rohadtul nincs már NEM MEGBÍZHATÓ hardver, legalábbis az ismerteb márkák termékei között.
(de gondolom az senkinek sem fodul meg a fejében hogy dzsunka-tajvan típusú alaplapot/ramot/videokártyát stb vegyen aki eljut a prohardverig, különben is ott még az sem biztos hogy azt kapod ami rá van írva)
Szal csak ár+teljesítmény+szolgáltatások.
Amúgy elmondanám (bár ebbe nem vagyok 100% biztos) hogy az AMDk csak akkor égnek ha a ventillátor LEESIK, mert ha csak elromlik akkor még forog tovább, tehán a melegedés üteme nem olyan gyors és az alaplapnak van ideje ''leszabályozni''. Persze amin dolgoztál ugrott, de hát a win kicsit töbször fagy mint ahányszor a proci ég, mégsem rohan mindenki linuxért...
Ja és ha a P4ről veszem le a ventit akkor is a T. hardw. állításával ellentétben egy idő után marhára le fogja magát fagyasztani a proci, és nem hinném hogy lenne annyi időd hogy kilődd a gépet rendesen. (arról nem is beszélve hogy honnan tudod hogy leállt a venti?) -
tomcsi
őstag
Na most akkor ez az egész eléggé elment Amd vs. Intel irányba...Vajon miért? ;] Na jó elhiszem, hogy mindenki arra esküszik ami neki van de én azt szerettem volna megtudni, hogy a felsorolt konfig jó lenne-e itthoni felhasználásra és a hardverek megbizhatok-e? :t
-
Gyuri21
csendes tag
Sziasztok!
Én mint Amd párti, egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Szóval a fent említett márkából építkeznék, ha majd bővítek,
kell alaplap, proci, ház táppal, memória, winyó. Szóval ezeket
érdemes e külön megvenni, vagy vegyek egész gépet inkább?
A garancia miatt. Mert minden más van, cdrom, videókártya stb. -
szekreny
tag
Hi!Itt van mellettem egy user's es árlista, melynek tanulsága szerint 1000 Mhz-es cel. van coppermine meg tualatin is.Egyébként nekem ezzel rossz tapasztalataim voltak, mert beleraktam egy 800 cerkat a bh6-omba és néha fogta magát és egyszerűen nem indult el a gép pár napig(se kép,se hang).Szval vettem egy vh6t-t és most minden ok.
-
localhost
Közösségépítő
Ez yoooooo: BOCS-TOPIC :)
-
McJames
senior tag
Den! Javasolhatom, hogy te is nézz körül még egyszer?
1. [L]http://www.tomshardware.hu/cpu/01q3/010917/index.html[/L]
2. [L]http://www.tomshardware.hu/column/01q4/011029/index.html[/L]
3. [L]http://www.coolness.hu/video.html[/L]
Mi a véleményed pl. mérési szempontból? Tényleg összehasonlítható a két videó - a cikkek ismeretében! - úgy, ahogy azt itt néhányan - imho: gyanítom tájékozatlanság miatt - teszik?
Előrebocsátom, hogy - mint ahogy más sokszor írtam - ''T'' oldali nem számítanak szentírásnak számomra, sőt... Az eljárásukkal/eljárásaikkal sem értek egyet 100%-ig, az irányultságuk is megkérdőjelezhető, de legalább pont az a felhasználói kör ne támadja ész nélkül, aki ebből végül is profitált (az eredmény szempontjából mindegy, hogy akarva vagy akaratlanul ''segítettek''). -
rog
addikt
na ez itt a lenyeg!
90e helyett 110-et fizetsz es a hardvered 2x olyan jo lessz. persze 2 ev mulva majd szart se er ugyanugy, de 2 honap mulva meg igen. amikor mar kitapasztaltad a korlatait.
ez olyansmi, mint amikor tavaly karacsonyra kaptam egy xp-t . en meg hogy minek, meg eleg a 98 is. aztan 2 honapja felinstalltam, es azota tuom hogy nem eleg a 98.
(tudom sracok rossz pelda, igen a 98 az egyik legjobb oprendszer. de nem ez a lenyeg)
na fontold meg. -
frasz
tag
úgy gondoltam, hogy olyan 90eFt-t gondoltam(monitor nélkül, alaplap+proci,RAM, HDD.CD...meg ami kell)
majd később havonta (fizu után) még egy keveset rákölteni: +Ram, DVD/CD író, hangk. hang fal.
ja és Linuxot fogok használni, ezek ugye futnak?
ígymár ok a dolog?
Csak nem akarom, hogy kadok 200eFt-t egy gépre szép meg jó, csak nem használom ki, 2 év után már alig futnak rajta a dolgok, 4 év után meg ér 10-20 eFt-t!
most még PI-esem van ami akkor csúcs volt amikor vettem! most nem is adom el, nekem otthon többet ér, mint az a 10eFt amiért megevnnék!:)
F -
McJames
senior tag
FSB=FrontSide Bus : elsődleges kapcsolatot biztosít a processzor és más rendszereszközök között az ún. Északi Hidon (North Bridge) keresztül a fő memóriához (RAM), a rendszer chipsethez, a PCI eszközökhöz és az AGP-kártyához, stb. Az érték MHZ-ben értendő, ha ezt szorzod a megadható ''szorzó'' értékével, akkor kapod meg a processzor (CPU) tényleges ''sebességét''.
ATA-100 (vagy ATA 5 - ha jól emlékszem) : most nem részletezem, ez egy bizonyos adatátviteli szabványt takar, a lényeg, hogy az átvitel maximális sebessége ezen tulajdonságokkal bíró eszközöknél: 100 Mb/sec. Az eszközök ''lefelé'' kompatibilitással rendelkeznek, azaz pl. a 133-as HDD-t nyugodtan használhatod egy ''mindössze'' 66-os vezérlővel ellátott rendszerben, a jelentkező hátrány hasonló a gyalogtúrákon tapasztalhatóval: együtt kell haladni, és a max. sebességet a leggyengébb résztvevőhöz/elemhez kell és lehet hangolni.
Ha nincs túl sok pénzed, akkor elégedj meg a jó minőségű, de ''másod vonal-beli'' eszközökkel. Azon még a legfrisebb cuccok is mennek, legalábbis egy darabig.
A melyik a jobb kérdés itt egy kicsit hülyén hangzik. :) Melyik a jobb? --> Mire? Mihez képest? Kinek a számára és mit szeretne csinálni vele?
PS. Ne köss bele rog-ba, ha kérhetem. Semmi rossz szándék nincs benne, csak éppen nem volt türelme a - már bocs, de - hülye kérdésekhez. Ha már van Internet-elérési lehetőséged, akkor használd: tanulj. Vannak keresők, használd őket. Ha legalább az alapvető fogalmakkal tisztában leszel, nézz vissza ide, olvasd el újra amit írtál, tanulj meg magadon is jót nevetni - és ezt követően kérdezz okosan... :P -
Egon
nagyúr
Alaplapot nem ismerem (Intel rulez!!! :D), a többi nem rossz. Ha a zajszint is fontos, akkor inkább Barracuda IV és Toshiba DVD. Abit kártyákról mostanság jókat hallottam (elvileg jól húzható amit kinéztél), de kb. ugyanannyiért kapsz MSI-t ami elvileg megbízhatóbb + jobb a szoftver bundle hozzá (NOLF rulez!!! :D). GF4Ti-k eléggé melegednek, ebből a szempontból a legjobb gyártmány a Leadtek modellje szvsz...
-
baroczp
tag
Mit szóltok a következő konfighoz?
ASUS A7V333
AMD XP 1700+ (Spire Bigrock ventivel)
256 MB DDR RAM (SAMSUNG, PC2700)
40 GB MAXTOR (7200rpm, ATA-133)
ABIT Ti4200 Geforce-e 64MB DDR DVI/TV-Out
Pioneer 16/48 IDE DVD (Asszem 106S a típusjele)
stb... -
localhost
Közösségépítő
Rognak természetesen igaza van...
ÉN PONTOSAN abba a kategóriába tartozom, aki nem fejleszti a gépét. Hanem 4 évente teljesen újat vesz, mint például holnap meg is teszem. Ameddig jó a mostani... addig hagyom, hogy kitermelje a beleölt pénzt! Igaz, hogy most viszont már csak fillérekért adható el...''orulsz majd, hogy a billenytuzetet megtarthatod..
'' vagy már azt sem... :) -
Egon
nagyúr
Megnézném, ha valami fogyasztható formátumban lenne (azt nyögi a lejátszó, hogy nem tudja lejátszani; nincs kedvem a 20. lejátszót/kodeket telepíteni).
Ettől függetlenül: nem hiszem hogy teljesen kamu lenne a Tomshardware videója, és van egy mondás: nem zörög a haraszt...:) Láttunk elég sok képet elégett procikról, nem hiszem hogy létezik akkora Intel fanatikus, aki vesz egy AMD procit, megsütögeti pl. egy hegesztőpisztollyal, aztán felnyomja a képeket a netre...:DDD
De persze mindenki azt hisz, amit akar (és amit kényelmes hinnie...). -
rog
addikt
bazz!
mint mar mondtam, nem tudsz sporolni egy fillert sem azon ha egy 8-90-as duront tbirdet veszel.
egy 100 ezres vasarlasnal jo ha 10ezret meg tudsz sporolni, akkor ha mindenbol a letezo leggyongebbet veszed az helyett amit ajanlanak.(2x horsepower-ral)
ehez mit tegyek hozza? -
baroczp
tag
Hát, aki azok a videók alapján dönt az Intel javára, az ... Na, mindegy... :(
-
frasz
tag
133 FSB, az milyen? mit jelent?
elég új vagyok
És az hogy ATA100-at tud ''csak'' az nem baj?
nem csak mem+procit veszek, hanem komplett gépet, és egyelőre nem kell olyan erős gép!
majd lehet ezt fejleszteni, erősebb proci, DDR...
nem akarok annyi pénzt kidobni
vettem már profi gépet anno, nem szeretném, ha fél év múlva 50%-ot esne a gépem ára, ezért veszek, egy kisebb teljesítményűt!
ha majd játékra, vagy másra kell erős gép, ezt is fel lehet fejleszteni
Tehát ECS-ben a K7S5A -t ajánjátok?
és a K7VTA?
melyik a jobb?
árban ugyanaz majdnem,
F -
MM
őstag
Szia!
ECSK7S6A nem sikerült túl jól, sokféle RAM-ot nem szeret.
K7S5A megbízható, mint mindig, mehet bele SD és DDR is. Viszont lehetőleg 133-as FSB-vel használd.
Ha RAM-ot is most veszel, akkor K7S5A AthlonXP1600+ 256MBDDR elég jól kijön, sztem azt a 4e Ft-ot inkább szedd össze, és ne vegyél már Duront, vagy 900-as TB-t, mert nagyon nagy a különbség teljesítményben.
Később pedig mellé rakhatsz még 512Mb-ot, és 768Mb RAM szvsz még 2-3 évig elég lesz. -
xxxmp3
csendes tag
AZ AMD VS INTELHEZ szeretnék hozzászólni !
Én magam Intel párti vagyok de mind2 oldalnak megvannak az előnyei hátrányai
ár,hő stb ....
lehet olcsóbb az amd de viszont ha azt akarod pl hogy olyan csöndes legyen mint 1 intel ahhoz 2 x drágább hűtőt kell venned pl
nem tudom hányan láttátok az intel vs amd videókat ahol az intel nyert 1értelműen..
szépen levették róluk a hűtőventit és szénné égtek az amd-k az intelek meg okosan leszabályozták magukat alacsonyabb teljesítményre engem ez nagyon meggyőzöttt...
szal ha véletlen bedöglene a ventid és amdd van dobhatod az egészet szépen el. -
-
frasz
tag
azt olvastam, hogy a L1 az fontosabb, mint az L2,
ezért jobb az AMD, mint az intel -
shyning
csendes tag
ELADÓ a következő konfiguráció, akár egyenként is:
ASUS A7A266 alaplap (+sound) 20.000 Ft, AMD Thunderbird/266 1.2Ghz 21.000 Ft, Plextor 16/10/40 író IDE 22.000 Ft, Plextor SCSI 40x olvasó 16.000 Ft, PixelView PV-BT878P+ TV-tuner 13.000 Ft, Coolink hűtő 3.000 Ft, 2x256 DDR RAM 266Mhz 29.000 Ft, Cyber Mirror Dark ház 300W 15.000 Ft, Soundblaster Live! 5.000 Ft.
+floppy drive ingyen
Egyben csak 140.000 Ft!!! -
zrubi
senior tag
''Mindketten benne vagyunk mar a korban, nem ma kezdtunk el gapekkel foglalkozni.''
Hát akkor nem mondok újat, hogy a debuggolás menete kb.:
- rendesen össze van rakva a gép.
tehát nem melegszik túl a proci, a táp elegendő az adott konfignak, stb.
- memtest legalább 2~3 kör
legtöbbször ez máris kihozza a fagyás okát, a rossz memória, és/vagy alaplap+ memória ''nem szeretik egymást''
- ha eddíg OK, és még mindíg nem megy valami, akkor
- meg kell győződni róla, hogy a hiba mindíg ugyan akkor jön-e elő, és hogy reprodukálható -e. -> hibaüzenet??
- meg kell győződni arról, hogy a hibát hardver v. szoftver okozza. -
frasz
tag
szevasztok,
látom itt nem vagytok elszállva annyira a gépeitektől!
Más fórumokban annyira rossz, hogy kérdezek valamit, és akkor mindenki olyat ajánl, ami megfizethetetlen.
gépvásárlás előtt állok, és ebben kéne segítség
az tuti hogy AMD-t veszek 800-990 Mhz elég lesz
alaplap a kérdés, én ECS-t néztem, ami árban nagyon tuti, hallottam, hogy lassú, de nem száguldozni akarok vele.
Melyiket ajánljátok?
az lenne, a tuti, hogy ne kelljen egy darabig lapt cserélni, és egy XP 2000-esig felfejleszteni
ECS K7S6A ez milyen? és lehet bele rakni SD Ramot is?
Köszi
F -
ar
tag
Udv,
Nallam a haver nem a szomszed kissrac akar lenni. Mindketten benne vagyunk mar a korban, nem ma kezdtunk el gapekkel foglalkozni. En bizony meg lattam ujonnan c64-es 30.000-ert, szoval meg csak nem is PCvel kezdtem. Havernak sem ez az elso AMD-s konfigja (ha minden igaz). Es azt meg ne mond, hogy egy vegzett muszaki infos ember ne tudna felkenni egy XP-t barmely vasra, ha ugy adodik a helyzet. Szoval, megint nem flame akar lenni, de nem hiszem, hogy ebben az esetben a user a szuk keresztmetszet. :) -
ar
tag
Megvalami,
es leszogeznek megint nem flame, hanem csak egy kerdes :)
Mondjatok meg, miert van az, hogy haver vadi uj amd konfigjara (fajin msi alap) nem megyen fel az WXP? Az ilyen, meg a lesarkazasos, meg nem eleg a tap es elsul az alap, meg nincs elegseges hutes/legaramlas es fagy vagy eleg a proc jellegu, nem p4 tulajok billenytuzetebol elhangzo storyk kongatjak nallam a veszharangot.
Nem akarok hazat cserelni, lesz egy 300W Enermax,1.9XP, ASUS a7v8x lap, a titan jobb rezhutoje, meg samsung ramok. A hazam meg P3-hoz volt tervezve, eredeti maxdata haz, a tapventin kivul csak egy kisebb legbeomlo nyilas van rajta elol, plusz ami meg befer a letakart bovitohelyeken. Raadasul nagyon halk gepet is akarok epiteni. De nem akarok overclockolni, meg egyaltalan hozzanyulni, csak hasznalni es megolne az ideg ha problemak lennenek a vadi uj konfiggal. Alljak igy neki AMD-nek?
Thx, elore is. -
ar
tag
BakkR!
Nekem mar csak 1 dolog hianyzik a donteshez. Mutassatok nekem olyan tesztet, ahol ASUSp4s8x + 1.8A es ASUSa7v8x + hasonlo, mondjuk 1.9XP cuccosokat mernek ossze korrektul.
Esetleg effele vitakat eldontendo, a prohw is csinalhatna ilyen, aktualisan legjobb arban levo P4 AMD rendszerek azonos kornyezetben korrekt tesztjet. Csak a szamok gyoznek meg jelen esetben. Mivel sajnos nincs kedvem/penzem mindkettot kiprobalni. Egyszer kell vennem, de mindenkeppen jot.
Vegul leszogeznem, nem vagyok fanatikus Intel parti. Nem flamelni jottem. :) -
-
Agyzuzo
addikt
Belemegy, de a BIOS nem fogja felismerni, neked kell manuálisan beállítani a szorzót + FSB-t SoftMenu-ből.
-
Goodman
tag
de megy. csutortokon csereltem egy cegnel procikat, az egyik lap bh6 volt, meg bios frissites nelkul is ment, de Pentium-II-MMXnek ismerte fel :))
-
Lomos
aktív tag
Inkabb azt mondjatok meg nekem, hogy belemegy-e egy Abit BH6-ba egy 1 ghz-es Celeron. Ez meg nem tualatin, ugye? (atalakitoval persze)
-
Lomos
aktív tag
Flame rulez....vegyen mindenki amit akar...mindenkinek megvan a velemenye arrol amit hasznal. Utalom az Intel vs. AMD-t....
-
ch.peter
aktív tag
Hi all!!
Amikor a gépemet vettem (február), az Intel fanatikus
boltos srác +próbált +győzni, hogy ne vegyek 1000 -es
Duront, hanem inkább egy 800 -as Celeront (ez jött volna ki a
pénzből), mondván, hogy: ''Az AMD, az játékra nem lesz az igazi,
mert az inkább számolásra jó'' (sic!). B@zzz, erre már csak azt
tudtam mondani, hogy nem baj. Még felhozott egy komoly szakmai
érvet, miszerint: ''Meg fogod bánni''.
7 hónapja minden nap zokogva kapcsolom be a gépet,
hogy miért is nem vettem 800 -as Cerkát iszonyatgyors SDrammal.
Ha ilyenek a boltosok, akkor már nem lehet csodálkozni, hogy a sok
júzer azt szajkózza amit tőlük hall.
Így lehet egy Intel proci +bízhatóbb.
Üdv: Ch -
Agyzuzo
addikt
Ha korlátlan pénzem lenne én inkább egy ASCII 8000-et vennék (remélem jól írtam). :)
-
Ha nincs pénzed nem ízlés dolga, mert amikor ki kellett hozzak X összegből egy konfigot, akkor vagy P4-1.6+lap+256DDR+CDRW, vagy XP1.7+lap+512DDR+CDRW+DVD. Az utóbbi lett a szimpatikusabb. Ha korlátlan pénzem lenne most, tuti P4-et vennék, de nincs. (na jó, ez sem biztos..:) )
-
Thom!
veterán
Kinkek a pap kinek a papné.
Mindenki döntse le maga. Igaz az AMD régen tényleg nem volt olyan mint most, de annak vége.
Az Intel holnap kihoz 1 új procit és cserélhetsz alaplapot mer jön P4 3,06 azt kész.
Szopás szopás hátán. 1 architektúránál így szívatni a népet nem semmi. -
Tompo
aktív tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Az egész szerintem inkább ízlés dolga! Az uj konfignál ha jó, minőségi cuccokbol akarsz gépet akkor az AMD sem olcsóbb sokkal (kb 5-8%) mint egy intel cfg, szvsz.
-
Agyzuzo
addikt
AMD + VIA chipset... Na azé' kösz de talán mégsem... ;) SiS-el még csak hagyján, de akkor már Intel + Intel! :)
-
Dalai Láma
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igen. De ezexerint nem vagyok egyedül ezzel a gondolattal. Amúgy meg ilyen kategóriájú cuccoknál nem kell intel, vagy AMD fanatikusnak lenni, egyszerűen ki kell számolni, ár/teljesítmény, de még azonos áron is jobb az AMD! Azonos teljesítményen pedig sokkal olcsóbb. Most ez van, ezzel nem lehet vitatkozni. Persze, van 2800MHz-es intelproci, de ez most nem ebbe a kategóriába tartozik. Egy 1.6A Northwood tuningolva jó, de ha az árat nézzük, akkor egy AMD is ugyanezten a szinten van, csak azt aq konfigot tovább lehet használni, mert az Intel a 3ghzes prociknak új foglalatot/lapot talál ki. Valamit biztosan.
-
-
''Engem túlzottan nem érdekel hogy pár fityingel olcsóbb egy XP-s proci, mert a többi alkatrész attól még ugyanannyiba van... +/- 10K HUF megy egy konfig esetében szerintem nem mérvadó...''
Ha ezt egy Intel marketing ember hallaná akkor ugrálna örömében. :)
Azért a 42 rugó kb dupla költség és egy átlag embernek sokat számít.
Ez a konfig pedig ennyi pénzért gyenge. Egy 1.7 Celka mekkora sebességet hoz szerinted?
http://www17.tomshardware.com/cpu/02q2/020515/images/image012.gif
Én is használok Intel gépet és semmivel sem megbízhatóbb mint egy AMD.
Egyébként nem AMD vs Intel vita ez hanem egyszerűen leírtam melyik éri meg az árát. -
Cathfaern
nagyúr
Bocs,de mit értesz az alatt,hogy megbízhatóbb?? :) ). Azonban most nekem számít az a 10k különbség. És nem tudok semmi érvet amellett,hogy miért vennék Intelt. Igaz,hogy egy-két évvel ezelőtt még én sem vettem volna AMD-t,legfőképp köszönhetően annak,hogy nem volt internetem,így nem jutottam szinte semmi info-hoz AMD-vel kapcsolatban,max. annyit,hogy olyan is van,de inkább az Intelt ajánlják...
-
Dalai Láma
őstag
Elmagyaráznátok, hogy miben nyilvánul meg ez a ''megbízhatóbb'' dolog? Nekem van Inteles és AMD-s gépem is, és nem érzek, csak sebességkülönbséget (AMD Rulez). Nam fagy le gyakrabban, nem megy tönkre, a 2x2 pedig mindig 4, szóval nekem nem teljesen világos ez a megbízhatóságosdi. Nem tudtok benne megbízni? Cserben hagy titeket? Nem tölti be a vindózt? :DD
-
Agyzuzo
addikt
''vegyek'' = vegyen
-
Agyzuzo
addikt
Beszarok rajtatok... Ha valakiben fel sem merül az AMD akkor az már nem is ember? Láma hülyegyerek, vagy mi??? Pl. bennem SEM merülne fel hogy AMD-s gépet vegyek (egyelőre), eddig is és eztán is tökéletesen bevált az Intel... Engem túlzottan nem érdekel hogy pár fityingel olcsóbb egy XP-s proci, mert a többi alkatrész attól még ugyanannyiba van... +/- 10K HUF megy egy konfig esetében szerintem nem mérvadó... Ha kicsit tart az AMD-től akkor vegyek nyugodtan egy Intel procit, ne akarjátok már nekem bemesélni hogy amit írt az lassú csiga gagyi gép!!! Mert közel SEM!!!
-
Aha ez kb olyan mint ahogy én tartok az Inteltől. Egyszerűen nincs kedvem kidobni egy csomó pénzt az ablakon hogy extra áron vegyek valami gyökér lassú rendszert amit egy év múlva már bővíteni sem lehet. :)
Visszatérve a témára a [L]http://www.depo.hu[/L] áraival:
Abit SD7-533 Br: 21.875FT DriveB
256 MB DDR / PC2700 / 333 MHz Br: 18.738FT Users
Celeron 1700 MHz BOX/Willamette, S478/ Br: 23725FT Users
Pentium 4(s478) 1,6A GHz 512Kb Northwood Box Br: 43500FT Users
Az utolsó két pontnál jön a képbe az Intel az első proci gagyi a második elmegy ha húzod akkor már jó.
Ehhez képest egy 1600XP Br:17-18000 és üti mindkettőt.
Ha lenne már 2Ghz celi a boltokban akkor már egész jó konfigot lehetne építeni jó áron. -
-
Agyzuzo
addikt
Haverommal pont ilyen cumókat vetettem (annyi különbséggel, hogy a proci 1,6A) és nagyon korrekt vétel volt. Az alaplap sztem abszolút stabil (igaz egy kis időt rá kell szánni a BIOS beállítására), teljesen korrekt gép kihozható 70K alatt. RAM-nak ajánlom a SAMSUNG-ot, nagyon jól bírja a tuning-ot. 1,7-es proci helyett pedig sztem inkább 1,8A-t vegyél, megéri azt a plusz kis összeget.
-
-
tomcsi
őstag
Sziasztok. Vennék egy új alaplapot és procit, memoriát.:DD Amire gondoltam a következő: Abit SD7 -533 DDR lap, Intel PIV S478 Celeron 1700 Mhz BOX proci, 256 Mb PC2700 (333 Mhz) ram. Az áruk ugy alakulna, hogy lap: 25.000.- proci: 22.700.- ram: 19.600.-. Szóval igy eggyütt lenne: 67.300.- Azt szeretném megtudni, hogy kinek milyen tapasztalata van a lappal és procival meg persze, hogy jól választanék-e. Köszi elörre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs