- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Aktív témák
-
alphaman0
csendes tag
Hát kicsit utána olvasgattam mert már nagyon idegesített, ezért megnéztem steam fórumon, meg mindenhol. Aztán végre találtam valakit, akinek ugyanez a baja volt. A lényeg az hogy valamiért az AMD FX procik még nagyon újak és ez okozza a bajt, de csak valve-os játékoknál. Tehát meg kell várni amíg vagy kijavítják vagyis új patcheket adnak ki a játékokhoz ami rendberak mindent, vagy biosfrissítés, amint kijön a legfrissebb. De még így is van megoldás le kell tölteni az Orochi-CEG progit, és mielött indítanád a játékot, elötte futtatod az Orochi-t, aztán ha elindul normálisan a játék akkor már ki is lehet lépni a progiból. Csak egyszer kell futtatni, viszont ha kikapcsolod a gépet akkor elveszik a változtatás, vagyis ha ujra bekapcsolod, akkor újra futtatni kell a progit. Tehát aki szintén valve-os játékokkal küszködik FX procival annak bátran ajánlom, remélem tudtam segíteni másnak is.
-
alphaman0
csendes tag
Üdv mindenkinek, aki a következőkben tudna segíteni arról komolyan mondom elnevezek egy bolygót!!
Duke Nukem Forever-t elindítom és még csak a töltőképernyő jött ki, de befagy az egész gép aztán kékhalál üzenettel újraindul, mi lehet a probléma?
- a Játék eredeti
- régebben Win XP-n futott, nem volt vele baj
- a gépem egy atomerőmű, most cseréltem ki benne fontos dolgokat pl videókártya, alaplap
- Ugyanezt csinálja a CoD MW3-nál is, de más játéknál nem
- MW3 al idáig mindíg normálisan tudtam játszani nem volt vele gond..
- Steam-et is ujraraktam párszor, a játékokat is..Mikor lefagy van mikor be ad kékhalált is, ami azért érdekes, és irritáló, mivel hogy tél óta 150 e forintom van benne és kb mindent kicseréltem benne. De ugyanakkor win7 -en ment az MW3 normálisan, ujraraktam a win7-et hogy jó legyen, és utána már az MW3 is töltőképernyőnél befagyott.. duke nukemmel pedig xp-n tudtam játszani. Talán valami hardware-es probléma lehet?
Konfig:
- Rendszer: Windows 7 Ultimate 64 Bit SP1
- Proci: AMD FX 6-core
- Alaplap:Gigabyte 970A-UD3
- RAM: AMD Memory DDR3 4GB
- Videókártya: Gigabyte GeForce 9600 (minden tökéletesen fut ezen a karin, még az MW3 is. Most vettem bele egy GeForce GTX 560-as kártyát, csak mikor beraktam a gépbe néha ujraindult mert kicsi volt neki a táp, szóval ideiglenesen visszaraktam a 9600-ast, utána pedig megint ujraraktam a win7-et és aztán már az MW3 sem indul el..)(Már mindent kipróbáltam amit ajánlottak.. már végső elkeseredésemben írok ide, hátha.. nem tudom mitévő legyek)
Aktív témák
A topic folytatása a Nem induló gépek topicja (kiemelt téma) lett.
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest