Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• alphaman0

csendes tag

Hát kicsit utána olvasgattam mert már nagyon idegesített, ezért megnéztem steam fórumon, meg mindenhol. Aztán végre találtam valakit, akinek ugyanez a baja volt. A lényeg az hogy valamiért az AMD FX procik még nagyon újak és ez okozza a bajt, de csak valve-os játékoknál. Tehát meg kell várni amíg vagy kijavítják vagyis új patcheket adnak ki a játékokhoz ami rendberak mindent, vagy biosfrissítés, amint kijön a legfrissebb. De még így is van megoldás le kell tölteni az Orochi-CEG progit, és mielött indítanád a játékot, elötte futtatod az Orochi-t, aztán ha elindul normálisan a játék akkor már ki is lehet lépni a progiból. Csak egyszer kell futtatni, viszont ha kikapcsolod a gépet akkor elveszik a változtatás, vagyis ha ujra bekapcsolod, akkor újra futtatni kell a progit. Tehát aki szintén valve-os játékokkal küszködik FX procival annak bátran ajánlom, remélem tudtam segíteni másnak is. :DD

• alphaman0

csendes tag

Üdv mindenkinek, aki a következőkben tudna segíteni arról komolyan mondom elnevezek egy bolygót!! :R

Duke Nukem Forever-t elindítom és még csak a töltőképernyő jött ki, de befagy az egész gép aztán kékhalál üzenettel újraindul, mi lehet a probléma?

- a Játék eredeti
    - régebben Win XP-n futott, nem volt vele baj
    - a gépem egy atomerőmű, most cseréltem ki benne fontos dolgokat pl videókártya, alaplap
    - Ugyanezt csinálja a CoD MW3-nál is, de más játéknál nem
    - MW3 al idáig mindíg normálisan tudtam játszani nem volt vele gond..
    - Steam-et is ujraraktam párszor, a játékokat is..

Mikor lefagy van mikor be ad kékhalált is, ami azért érdekes, és irritáló, mivel hogy tél óta 150 e forintom van benne és kb mindent kicseréltem benne. De ugyanakkor win7 -en ment az MW3 normálisan, ujraraktam a win7-et hogy jó legyen, és utána már az MW3 is töltőképernyőnél befagyott.. duke nukemmel pedig xp-n tudtam játszani. Talán valami hardware-es probléma lehet? :W

Konfig:
    - Rendszer: Windows 7 Ultimate 64 Bit SP1
    - Proci: AMD FX 6-core
    - Alaplap:Gigabyte 970A-UD3
    - RAM: AMD Memory DDR3 4GB
    - Videókártya: Gigabyte GeForce 9600 (minden tökéletesen fut ezen a karin, még az MW3 is. Most vettem bele egy GeForce GTX 560-as kártyát, csak mikor beraktam a gépbe néha ujraindult mert kicsi volt neki a táp, szóval ideiglenesen visszaraktam a 9600-ast, utána pedig megint ujraraktam a win7-et és aztán már az MW3 sem indul el..)

(Már mindent kipróbáltam amit ajánlottak.. már végső elkeseredésemben írok ide, hátha.. nem tudom mitévő legyek) :F :F

Aktív témák