Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
törölt tag
Van már ilyen kérdéssel foglalkozó topic. Fagy a gépem, illetve kilép a játékból!
Ezt zártam.
-
Andreja
csendes tag
Hello! Kaptam egy új gépet ami gyorsabb mint az előző volt. És egy haverom átrakott a kérésemre pár cuccot a régi gépemből az újba. Néha lefagy azóta a gép. Más baja nincs. Nem tudom miért fagy le
Azért mert két vinyó van benne? Vagy más miatt? Windows xp-s a gép. -
DaNeE9411
csendes tag
Sziasztok!!
Lassan már egy éve észleltem a problémát, és már eléggé idegesítő. A lényege az hogy a gép fagy, két fajta:
~Vagy csak a böngésző, az egér mozog, a Windows dolgozik, de ha megnyitok valamit már a Windows is fagy.
~Vagy minden fagy.Újra telepítettem, semmi, elvittem szervizbe, újra telepítették, semmi, bevizsgálták Hardverileg, semmi. Ráadásul azt mondták hogy náluk nem fagyott semmit pedig még a BF-al is játszottak rajta. Azt mondták hogy előfordult már olyan hogy valamelyik ki vagy beviteli eszköz okozta. Kicseréltem mindent, semmi... És már eléggé idegesít a dolog engem...
Fagyások: Windows indítás, Windows betöltése(nagyon sokáig elnyúlik), Illetve sokszor úgy általában is.
Van hogy pár MP-re van hogy percekre. És még egy érdekesség: A HDD írás visszajelző a gépházon folyamatosan világit. Felvettem a WD-vel a kapcsolatot azt mondta futtassam le a programjukat. Nem talált semmit. Azt mondták akkor nem lehet a HDD-vel gond. Az még idei év végéig garis.
Tippek, megoldások? Valaki hasonló probléma?
Előre is köszönöm és Üdv
DaNeE
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Azért mert két vinyó van benne? Vagy más miatt? Windows xp-s a gép.