Hirdetés
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
Sipi,
persze a gammut ismerem, ezt is akarom használni, de most hogy mondod, valóban nincs szükség a gnokii-ra, mivel a gammuban is benne van a nokia_dku2 modul, ezt eddig nem tudtam.
de,
ha jól értelmezem, ez sem fordítja az ominózus modult, holott a forrás-fában benne van. arra sem bírok rájönni, hogy hogy kéne lefordítani ''kézzel''. a configure-nek nincs x joga, ha adok, hibával leáll, így a make sem megy, persze. megpróbáltam, hogy gcc nokia_dku2.c, nem működik így.
tehát akkor van egy frissebb forrásunk, mint a gnokii-é, de ugyanott vagyunk. hogyan kell rávenni a emerge-et, hogy lefordítsa a modult is?
az emerge is ugyanazt a tool-chaint használja, de ha emerge helyett én adom ki a parancsokat, akkor sem lesz modulom.
kicsit olvasgattam, lehet, hogy jó lesz nekem a cdc_acm is?! este forgatok egy kernelt...(ha jól sejtem -és reményeim szerint-, ez a modul ugyanzt ellátja, mint a nokia_dku2, csak ez egy általános célú eszköz. ez remek lenne, hisz jobb egy natív driver, mint egy elhagyatott, hack szintű kis driver)
persze azért várok ötleteket a nokia_dku2 modul lefordítására is.
dr_strange,
igen, előbb-utóbb bele akarok vágni, elég érdekes terület.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest