- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Házimozi belépő szinten
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
Sipi,
persze a gammut ismerem, ezt is akarom használni, de most hogy mondod, valóban nincs szükség a gnokii-ra, mivel a gammuban is benne van a nokia_dku2 modul, ezt eddig nem tudtam.
de,
ha jól értelmezem, ez sem fordítja az ominózus modult, holott a forrás-fában benne van. arra sem bírok rájönni, hogy hogy kéne lefordítani ''kézzel''. a configure-nek nincs x joga, ha adok, hibával leáll, így a make sem megy, persze. megpróbáltam, hogy gcc nokia_dku2.c, nem működik így.
tehát akkor van egy frissebb forrásunk, mint a gnokii-é, de ugyanott vagyunk. hogyan kell rávenni a emerge-et, hogy lefordítsa a modult is?
az emerge is ugyanazt a tool-chaint használja, de ha emerge helyett én adom ki a parancsokat, akkor sem lesz modulom.
kicsit olvasgattam, lehet, hogy jó lesz nekem a cdc_acm is?! este forgatok egy kernelt...(ha jól sejtem -és reményeim szerint-, ez a modul ugyanzt ellátja, mint a nokia_dku2, csak ez egy általános célú eszköz. ez remek lenne, hisz jobb egy natív driver, mint egy elhagyatott, hack szintű kis driver)
persze azért várok ötleteket a nokia_dku2 modul lefordítására is.
dr_strange,
igen, előbb-utóbb bele akarok vágni, elég érdekes terület.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Napelem
- Okos Otthon / Smart Home
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Futás, futópályák
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest