Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Imike_80

    aktív tag

    Sziasztok!

    Szeretnék a panel nagyszobájába egy 5.1-es hangrendszert. A Genius 4500 és 5050 v2 változatokon agyaltam. Vélemény? Különbségek?

    A hangerő nem igazán számít. Mármint. A TV-t sem hangosítottam fel még soha 30-nál nagyobbra - a 100-ból! Szóval nem ezzel van a gond. Nem is szeretnék nagyon hangosat. A lényeg, hogy fadobozos legyen az összes hangszóró, szépet szóljon, legyen mély, közepe, magas is.
    Hozzáteszem, nem vagyok - vagyis - soha nem voltam 5.1 párti. Van egy X-230-as Logitech-em, olyat szól a kisszobában, hogy öröm hallgatni.
    De most úgy döntöttem, legyen egy kis térhangzás, nem kell őrülten nagy teljesítmény, csak szóljon szépen. Hangerőt úgysem fogom csavargatni. De sokat DVD-zünk így télidőben, miért ne szóljon jól...

    Szóval összegezve: nekem nagyon tetszenek a Genius-ok. Igaz, pont a 4500-as, mert fekete, s nálam minden fekete... 5050-ből meg nincsen fekete.

    Kérdések, akiknek van, vagy használt ilyet:
    A 4500-hoz fix a kábelezés? Tehát nem cserélhető? Úgy hallottam, hogy tán a hangszórókból fixen jön ki a kábel, s a másik vége csíptethető. Így van ez?
    Az 5050 v2 pedig mindkét oldalon csíptethető? És milyen hosszú kábeleket mellékelnek hozzájuk?

    És más márka? Bár.. Logitech X-530 megint csak fix kábeles. Meg nem is fadoboz. Távirányító sincsen. Szóval szerintem azt kihagyom. De árban nem akarok elszállni. Mert felesleges! Max 30 ezer körül költenék rá, többet nem.

    Esetleg van olyan, amelyiken van standby?

    Ha tudtok segíteni, örömmel várom az építő hozzászólásokat.

    Jim.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák