Aktív témák
-
Spirit
őstag
Sziasztok! Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt a hozzászólást, és szerintem be kellene rakni a nyitóhozzászólásba is! Immáron 3 éve vagyok boldog tulajdonosa a szettnek, lassan kezdem minden hiányosságát kiismerni.
Karácsonyra úgy néz ki, hogy a család benevez egy projektorra,így a hangfalak a gépemtől átkerültek már előre a szoba négy sarkába, equalizer filmekhez belőve, 1-2-8-16khz-es sáv az egekbe emelve. Gyors hangteszt...valahogy nem az igazi, a mélynyomó még mindig puffog picit, pedig a tuningot is megcsináltam hozzá, és a szatellitekből is ki akartam hozni a legtöbbet.
A mélynyomót alaposan szemügyre véve találtam még egy rejtett rést, amin keresztül csak úgy dőlt a levegő!!!! Mégpedig az előlapon, ahol a kezelőszervek vannak.Mögötte a kábelköteg átmegy a szigetelt fa "dobozon", de a lyuknál már nincs tömítés. Ezt kiöntöttem sziloplaszttal. Na, most már nem puffog. Következő lépésként a membránokat vettem szemügyre, amin feltűnt,hogy a gumi rész, amin ugye a membrán mozog világosszürke...már gyárilag is az volt. Na, nosza elő a szilikonzsírt.Ez olyan állagú, és kinézetű,mint a sziloplaszt, áttesző, fehéres, ragadós anyag.(nem olyan,mint amit hűtőzsírként árulnak) Ez hatásosabb,mint a spray, és nem megy mindenhova, mechanikus alkatrészek kenésére, és gumik kezelésére szokták használni, hátránya,hogy nagyon felpuhítja azt. Na ezzel bőségesen adtam minden hangszóró gumijának, beleértve a sub-ot is! Eredmény?
A mély sokkal gyorsabban reagál, már nem csak döng,de "ütni" is tud, úgy,mintha gyomronvágtak volna, pl egy verekedős jelenetnél. A szatellitek? A frekvenciatartományuk határozottan szélesebb lett, és nagy hangerőnél SOKKAL tisztábban szólnak!Mostmár bátran várom a projektort..üres 2*2,5m-es fal, ülőalkalmatosság, iszonyatos hangzás...alig várom a karácsonyt
Remélem segíthettem valakinek.
Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Death Stranding (PC)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest