- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maddoxtomi
tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a Tv box témában, lehet nem is ez a megfelelő fórum ahol fel kéne tennem a kérdést (ha így van linkeljétek légyszíves, hogy hol érdeklődhetek).Szeretnék venni egy Tv boxot, még soha nem volt ilyesmim, elvárásom, hogy 720p-t minimum de inkább 1080p-t vigyen gond nélkkül, valamint legyen benne wifi. Ahogy itt olvasgattam a kommenteket többen is külföldről rendeltek, érdekelne hogy lehet e itthon is kapni ilyen termékeket, ha igen hol?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
xb
csendes tag
nem láttam linkelve eddig, itt az új M1-es FW
http://www.geniatech.com/news/m1-android-4.0-20120730-upgrading-instruction.asp -
trion74
csendes tag
Sziasztok .
Van egy olyan problémám hogy vettem egy androidos tv boxot és egy idő után el tün a root jogom.Azóta playről sem tudok telepíteni róla
Aki tud róla valamit legyen szíves jelezze.
rootolás,rom csere,bármit. előre is köszönöm.
OS Andriod 4.0
CPU Boxchip A10 1.5GHZ
RAM DDR3 1GB
GPU built-in MAIL 400(support 2160P)
Storage Capacity 4GB
Networking way WIFI and wired LAN(static IPDHCPPPPOE)
Video output HDMI (3840×2160 full HD output) / Audio (AV)
External Storage USB(max 32GB)/SD (max 16GB)
Video Format TS/M2TS/TP/TRP/MKV/MP4/MOV/AVI/RM/RMVB/WMV/VOB/ASF/FLV/DAT/MPG/MPE,etc
Subtitles Format SRT/SMI/SSA/ASS,etc
Audio Format MP3/WMA/WAV/OGG/FLAC/MKA,etc
Picture Format JPEG,BMP (24 bits),GIF(static),PNG(not transparent background),TIF
Others Support FLASH 11, HTML5 online to browse the web, word, web pages, online movies, video calling, YPE, such as SMN millions of application software for your choice.
I/O USB*3,Power Supply*1,RJ45*1,HDMI*1,CVBS*1
Product size 176mm*100mm*26mm
Language English, Chinese,...(sixty language)http://www.lelong.com.my/free-shipping-android-4-0-1080p-full-hd-smart-tv-box-4gb-seramaesty-119103647-2012-12-Sale-P.htm
-
Degeczi
nagyúr
válasz
MaverickTTNY #159 üzenetére
csak az a baj, h vmi érthetetlen okból az ottani olcsó lejátszók többségén nincsen digitális hangkimenet - és amelyiken elvileg igen, még ott sem lehetsz biztos benne, mert előfordul, h a valóságban mégsincs...
-
hadaway74
tag
válasz
MaverickTTNY #166 üzenetére
Koszonom a valaszodat. Akkor mar csak ki kell valasztani valami jo darabot dx.com rol.
-
beers
addikt
Megtaláltam.....
-
hadaway74
tag
Sziasztok.
Erdeklodnek hogy ezek a kutyuk tudjak azt hogy a laptopon levo filmet wifin,halozaton keresztul lejatszak a tv-n? Vagy at kell masolgatni mindig? Skype megy kulso kameraval?ha kotok ra merevlemezt akkor direktbe le tudom torentezni oda amit szeretnek? Pl nCore rol?
Koszonom ha valaki segit es valaszol. -
kokix
csendes tag
Sziasztok.
Töröm a fejem egy ilyen androidos tévés kütyü megvásárlásán karácsonyi ajándék gyanánt, de nem tudok dönteni a Geniatech és a Ferzon eszközei között. Utóbbiból a HDD-s változat erősebbnek tűnik hardverileg, bár arról is olvastam olyan véleményeket, hogy szaggat filmlejátszás közben. A Geniatech ATV4000-es kütyüje hasonló kaliber? Mondjuk a specifikációk alapján még mindig a Ferzon a nyerő, meg azt legalább lehet is itthon kapni. Viszont a Geniatech kicsit hivatalosabbnak tűnik számomra azáltal, hogy van egy korrekt honlapjuk, rajta mindenféle modell leírással, képekkel, firmware-ekkel, meg minden, nem csak lelkes fórumozók ötletelnek a frissítésekkel kapcsolatban.
Amire nekem főképp kellene egy ilyen, az a filmezés és a játék. Előbbitől az akadozás miatt tartok, utóbbitól meg amiatt, hogy a Google Play-ből letölthető dolgok elindulnak-e simán rajta és hogy az amúgy érintőképernyős játékok mennyire irányíthatóak a hozzá adott távirányítóval vagy esetleg egérrel/billentyűzettel.
Akinek van véleménye, az ne tartsa vissza.
Köszönöm előre is a választ.
F. -
schenker88
senior tag
-
schenker88
senior tag
Haliho!
Van egy Geniatech ATV300 modellem, nemreg vettem a sp**dshopnal.
Kedvezo ara volt. Lejatsza a fajlokat, netezni is tudok vele, meg a feliratokat is kezeli.
De lenne egy par kerdesem, eleg surgos, mert azon gondolkozom ahogy vissza kell vinnem a ketyeret, ha nincs a problemakra vmi ellenszer:1) Miutan frissitettem android 2.3.4-re a felirat meretet a lejatszo progiban csak 30-ig lehet emelni szemben a korabbi 72-vel ami azert nagyon durva kulonbseg. Ha messzebb ulok szukseg van nagyobb meretu feliratra. Nem tudtok esetleg ajanlani vmi jo lejatszo progit amiben kodekek rendben vannak meg a feliratokat is elkezeli rendesen? Miert nem jeleniti meg a gyarilag telepitett lejatszo program a feliratokat? Csak akkor enged kulso feliratot hasznalni ha annak neve megegyezik a filmevel. Nem hiszem hogy ez olyan kva nagy nehezseg lenne megcsinalni manapsag, 2012-ben. (Ez volt a pici problem)
2) Van egy 320-as LG portable USB HDD-m. Ahhaz a keszulekhez USBn keresztul mindenfele dolgokat lehet csatlakoztatni, tobbek kozott pen driveot meg kulso hdd-t is. Na meg mashova memoria kartyat is. A legnagyobb problema az, hogy eloszor bekapcsolas utan 5 percig jol mukodott a kulso hdd-vel. Addig tudtam tesztelni a filmlejatszast feliratokat stb. Aztan elkezdte ledobalni meg kiirkalno, hogy az usb eszkoz elokeszitese, az usb eszkoz mar biztonsagosan levalaszthato, az usb eszkoz hirtelen levalasztasra kerult... es ez a ciklus ismetlodott, utana nem lehetett hasznalni egyszeruen hordozhato vinyoval. Pen Driveval (8GB) ilyen problema nem allt fenn, meg memoria kartyaval sem. Az android rendszert frissitettem 2.3.4-re de a problema tovabbra is fennall. Mindenesetre nagyon erdekes hogy ujratelepites utan eloszor megint jo volt a vinyoval, de azutan folyamatosan produkalta a hibajelenseget. Ez hardveres problema vagy orvosolhato vmi driverrel? Segitsen vki plz, mert nagyon idegesito a dolog, es vissza kell vinnem a kutyut minel hamarabb ha nem megoldhato.
3) A dobozon az szerepel hogy elvileg android 3.2-ig kompatibilis a cucc. Android 3.2-t hogyan es honnan tudok telepiteni a mediaboxra, ebben tudna vki esetleg segiteni?
Elore is koszonom a helpet barkinek! Szebb jovot (ui: nem vagyok jobbikos
)
-
AlienM
tag
válasz
MaverickTTNY #159 üzenetére
Sziasztok
Van egy atv300-asom, felraktam rá az M1 Android 2.3 20120606 - firm-t és azóta nem indul el, 2x előjön az android logo, majd megáll az ENJOY TV logonál, és nem megy tovább.
Recovery menü nem jön elő, 2.3as volt rajta, csak régebbi.Tudok valamit vele kezdeni?
Pénteken vettem...
Köszi előre is. -
MaverickTTNY
csendes tag
válasz
maggi1886076 #158 üzenetére
$60-70-ért már akár 2 magos cuccokat is megkapsz a dealextreme-en. azokkal már sokkal jobban jársz szerintem
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Ezt a készüléket manapság még érdemes megvenni? vagy vannak jobbak már hasonló árban?ha igen, akkor milyenek?
-
L@ja
csendes tag
sziasztok,
be tudná vki linkelni, hogy mi a legfrissebb update a 256MB-os atv300-hoz?
(ha jól értem, erre a ICS nemoké)előre is köszi
-
vigb
csendes tag
Na kipróbáltam két másik webkamerával is. Úgy néz ki, hogy ez lesz a megoldás kulcsa, mert így ment.
A jegyzőkönyv kedvéért: nekem egy régebbi logitech kamerám van, azzal nem működik a skype. Faterom újabb verziójú kamerájával viszont tökéletesen működik. (sajnos típusszámokat nem tudok mondani)
-
vigb
csendes tag
Tegnap megvettem a boxot, eddig jól muzsikál. A hivatalos frissítések gond nélkül felmennek, de sajnos egyik sem oldja meg a problémámat:
skype elég szarul megy. A 2.3.x romok alatt a beszéd akadozik, gyakorlatilag nem érthető. A kütyü kábelen csatlakozik a netre, szóval nem annak a sebessége a döntő. A mellette lévő wifis laptopon simán ment a beszélgetés.
A 4.x-es rom alatt már kisebbnek tűnik a késletetés, viszont a hang továbbra is szar. Olyan, mintha 4x sebességgel játszanánk vissza.A kérdés az volna, hogy másoknak mik a tapasztalatai a skype beszélgetésekkel. A kütyü lassú, vagy a webkamerám szar. Holnap kipróbálom egy másik kamerával, de félek, nem ez a probléma forrása.
-
MaverickTTNY
csendes tag
Itt szerintem még nem volt linkelve
kijött egy friss gingerbread rom, innen tölthető
Még nem teszteltem, de changelog alapján elég sokat javítottak. -
cupi1234
csendes tag
válasz
Sir Gunar #146 üzenetére
"sztem valamit nem csinál jól, de mit? "
Nem tudom de szinte biztos!
Nalam nem megy az 1080p mert nem tudja a TV csak az 1080i-t. Ha arra allitom fekete lesz a kepernyo majd 15 masodperc utan visszaall az eredetileg beallitottra mivel nem tudom lenyomni az OK gombot. A kisebb felbontasok mind mennek. Most probaltam ki kivancsisagbol es minden rendben. Csak le kell OK-zni.
Lehet , hogy nala is megy csak nem veszi eszre mert nem mutatja a TV.
Nekem a TV-n megjelenik egy onscreen felirat (ezt a TV tudja) . -
cupi1234
csendes tag
Sziasztok!
Csinaltam egy update-et az ICS-hez: uj eger nyilvan benne meg nehany valtoztatas hogy a market teljesebb legyen.
[link] -
Sir Gunar
aktív tag
-
-
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz
cupi1234 #135 üzenetére
Aha!
Arra tippeltem pedig hogy időeltolódás miatt.
Akkor szólok a barátomnak, mert övé a vas, hogy nézze meg vele, hátha!
Ugyanis közben visszaadtam neki, vki frissíteni akarta és nem jött össze neki.
Csak hát nem ismeri a mondást miszerint, nem kell mindenhez érteni, sokszor elég ha tudjuk kit kell megkérdezni! -
Sir Gunar
aktív tag
-
cupi1234
csendes tag
válasz
Sir Gunar #132 üzenetére
Root checker megmondja.
De ha meg nem sok mindent telepitettel ra akkor tedd fel a legujabbat.Ez mar startbol rootolt es amint lathatod tobb dolgot is javitottak benne:"Fixed problems based on Android 4.0 20120420 version.
1. Optimized Google play store
2. Opened ADB function
3. Added 3G dongle support
4. Added power off function on Power button of remote control
5. Modified the position problem of remote control arrow
6. Fixed the bottom of the home screen jitter problem
7. Fixed the audio not sync issue while play video with default network (SAMBA) app
8. Fixed 1080P display problem " -
Sir Gunar
aktív tag
-
cupi1234
csendes tag
válasz
Sir Gunar #130 üzenetére
Latom megoldodott!
Gratula!
Itt van a legujabb update. [20120529]
Ezt tegyetek fel. Az eddigi legstabilabb verzio.Az osszes eddig jelentkezo hiba ki lett javitva! -
Sir Gunar
aktív tag
Köszönöm Király vagy!!!
felment az ucsó .
A felbontása nem jó de azt csak megtalálom majd hogyan állítsam be. -
Sir Gunar
aktív tag
válasz
MaverickTTNY #128 üzenetére
Ha a legutolsó 201205-ös rommal próbálkozom ahhoz is jó ez az uboot?
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz
MaverickTTNY #126 üzenetére
.zip-re nem .img -re?
A kettő között reboot? -
Sir Gunar
aktív tag
válasz
MaverickTTNY #124 üzenetére
Szia!
Akkor ezt az utboot-ot a linkről kell feltolnom először? Majd a romot?
Ezek hogy legyenek a kártyán? minkettő vagy előbb uboot és utána a rom? -
Sir Gunar
aktív tag
Urak!
Bajban vagyok! Van itt nálam a barátom ATV1000 -ese és a fent linkelt romokból ugyan végigfut pár, de azután reboot és ujrakezdi a rom update-t és ha kihúzom a kártyát akkor failed, vmi kell még a linken lévő rom mellé, vagy hol hibázok?
Ráadásul a recovery menüben sem akar navigálni a nyilakkal, igaz egyszer elkezdte de azóta meg sem mozdul!
Hozzáteszem először van a kezemben ilyen és még nem vágom mit hogyan, légyszi segítsen aki ért hozzá, olyan kicsit szájbarágósan, esetleg egy linkkel amiből legalább a frissítét elolvashatom hogyan megy pontosan, mert nem leltem rá!
Köszi előre is! -
derrik
őstag
Hali.....
Tervezem 1 ilyen vagy hasonló megvételét! ICS használatát bírja a 800-as proci?? mennyire akadós a menü? Lehet-e a procin húzni valamennyit? -
cupi1234
csendes tag
válasz
Rickenstein #117 üzenetére
Mivel van egy ujabb verzio:
-
any11
csendes tag
Azt nem árt figyelembe venni, hogy az Android eredetileg egy mobiltelefonra kifejlesztett operációs rendszer.Ott meg nem feltétel a DD és DTS hangkódolás. ERGO: NINCS AZ ANDROIDBAN ilyen kódek. A kinaiak meg nemigen csinálnak hozzá...
-
cupi1234
csendes tag
Kicsomagoltam az update-et , majd a /system/xbin/ -be betettem a su filet amit a 2.3-bol szedtem ki.
A framework-res.apk -ban megkerestem a nyilat majd kicsit atfestettem mert az a fekete baromira nem volt lathato.
Ezutan az Update-Zip-Packager cuccal visszacsomagoltam. Ez szignozza is (signapk) -
cupi1234
csendes tag
válasz
MaverickTTNY #101 üzenetére
Akkor itt van egy root-olt verzio, plusz az eger nyilat kicsereltem egy feherre mert az eredeti fekete alig volt lathato.
Csomagold ki es mehet a kartyara , majd update.
http://data.hu/get/5062566/update.part1.rar
http://data.hu/get/5062567/update.part2.rar -
beers
addikt
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Olvasgattam erről a készülékről, de nem nagyon jöttem rá, hogy miért is jó ez. Valaki elmagyarázhatná. Annyi a lényege, hogy okosabb lesz a TV?
-
MaverickTTNY
csendes tag
Felpattintottam én is az ATV1000-re. Egyelőre sokkal gyorsabbnak, használhatóbbnak tűnik az előző verzióknál. Ami viszont nagyon hiányzik, az a root jog. sajnos a z4root-al ezt már nem lehet megrootolni
-
beers
addikt
válasz
MaverickTTNY #99 üzenetére
Aki rca-t használna tv out-nak, az a 3000-est az ne frissítse 4.0-ra mert még nincs támogatva a kimenet!
-
cupi1234
csendes tag
Sziasztok!
Itt az uj firmware! Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich.
Geniatech has a new ICS 4.0 version for Atv1000/2000/3000/300/310/510
Below is URL:
http://www.geniatech.com/down-eng/Androidtvbox/update_M1_4.0_20120411.zip
The same upgrading steps as before.
Download and don't unzip, change the file name to update.img, copy to SD card and go to setting->privacy->update system to upgrade.
Before upgrading, check you are using android 2.3 version. If not, upgrade to 2.3 version first.
When you want to degrade to android 2.3, just do it with the same steps as upgrading.Letoltod , ne csomagolod ki hanem atnevezed "update.img"-nek , kartyara masolod majd a Settings>privacy>update system menupontban klikk az update box-ra.
Mindezek elott gyozodj meg rola hogy az android verziod 2.3-as.
Ha nem 2.3-as elobb updateld 2.3-ra!!! -
cupi1234
csendes tag
Esetleg probald meg ugy ahogy az ATV1000-et kell.
Kihuzod az arambol , megnyomod a doboz aljan levo gombot , tartod nyomva es kozben bedugod az aramba.Nyomva tartod a gombot az aljan mig be nem jon a recovery menu.ATV1000-nel igy kell , a 300-nak nem tudom , hogy van-e ilyen reset gombja de ha van akkor biztos ugyanigy kell.
-
iGabes
csendes tag
Sziasztok!
Ma megpróbáltam frissíteni de hibára futott, most már be sem tudom kapcsolni. Van tippetek hogyan lehet újra recovery-be tenni?
ATV300-as.
Köszi. -
zeratulok
csendes tag
még bug-os kicsit, néha beragad egy-két touch event (plusz remélem, a jó verziót töltöttem fel)
mindenesetre bármi észrevétel van, jöhetannyi, hogy van egy 2 hónapos kislányom, így elég limitált az időm a fejlesztésre, de igyexem :]
ui: ferzon-on a device2 a távirányítós billentyűzet, enjoy tv-n nem tudom
mindenesetre most dolgozom egy olyanon, hogy ki lehessen választani (most nem lehet, fix device2), így akár elméletileg usb-s billentyűzettel is működhet
-
zeratulok
csendes tag
Az amiga emu-t még nem próbáltam, de talán ez is segít rajta, ha fut.
--
Ha valaki nem csak Fruit Ninjaval meg Angry Birds-szel szeretne játszani a droid tv-jén, az kipróbálhatná (úgy is béta tesztelőket keresekaz alkalmazásom, ami a távirányító gombjait nyomkodva szimulálja a "touch" event-eket a droid tv-n (magyarul, mintha érintőképernyős lenne a cucc, te meg nyomkodnád).
Innen tölthető a béta verzió:
http://www.mediafire.com/download.php?53t9tbdhtsonu5oHa új verzió jön ki (várhatóan fog), akkor jelzem.
Plusz info: nekem ferzon droid tv-m van, de gondolom geniatech a2000-en (illetve a többin is) működik. Ezért is keresek beta tesztelőket.
-
Alex91
félisten
Atv300-on valaki probalt mar hasznalni Pl. Amiga emulatort?
-
sittes79
addikt
-
xb
csendes tag
Hello
A lifeview-hez ma kaptam új FW-t
http://www.notonlytv.net/download/other/LV2GBOX/update2022012/update20120111.zip
ill az email szövege :Then unzip, change the file name/format to update.img, all are small characters. Please note you did not hide filename extension on your pc.
Plug SD card into the box, go to setting->privacy->update system to update new firmware directly.
You also can use USB disk to update, here is steps:
A: Download and copy the file into USB disk, don’t unzip, change the file name /format to update.img, please note you did not hide filename extension on your pc.
B: Connect USB disk to the box, then, press the update/reset button on the bottom, and plug in power adapter at the same time, hold some seconds, it will update automatically, release the button and the box will restart after finished.
Improvements:
1. Fixed jerky boot screen
2. Improved the Youtube video playback, 1080P videos work more smoothly.
3. Improved the local videos playback with video player.
4. Adding CVBS resolution output in setting as default(For the model with CVBS port)
5. Modified online update function. Update later firmware from internet directly is possible.Regards
-
imi0
csendes tag
Sziasztok
vettem egy Ferzon droid tv okosítót és működik csak kéne rá egy frissítés mert néhány dolog nem megy rajta profin
ha tud valaki segíteni az küldjön email-t a mozsikimre@freemail.hu címre vagy írjon linket.
Előre is köszönöm.
-
L@ja
csendes tag
válasz
yuppirichy #80 üzenetére
ha jól értem a képen a szöveget, akkor nem találja a
sdcard\update.img
fájlt...-usbről nemmegy....
-lehet sérült a zip
-lehet xar a memcard...
még nem rontottál el semmit, hiszen nem csinált semmit... -
beers
addikt
válasz
yuppirichy #80 üzenetére
-
yuppirichy
csendes tag
sziasztok,
kaptam egy ilyen ketyerét tesztelésre. Kapásból sikerült betesztelnem, a 6. kommentben lévő frissítést szerettem volna feltenni, de ez lett a vége: [error], és most se előre se hátra, restart után az upgrade menü jön be, de az lefagy, ha bent hagyom az sd kártyát akkor meg megint megpróbál frissíteni, de ugyanúgy error. Minden linket kipróbáltam ami itt van a fórumban, már kínai oldalakra is eltévedtem, de használható dolgot nem találtam.
-
L@ja
csendes tag
hát, elsőnek felrakták az 2.3-t, mert egyébként hiányzott a menüpont
majd a display menüben a felbontást 576i(
lehet nempontt ennyi, de vmi ilyesmire) vette a srác.
A nano(atv300)-nak a kimenete ilyen hibridcsati(nemtommilyen
),
és az hozzáadott kábelen van sárga RCA is,meg yuv is,meg persze ott a hdmi is...kb ennyi.
-
L@ja
csendes tag
sziasztok,
nos, voltam a speedshopban.
elsőre azt mondták telefonban, hogy ha beviszem, átállítják, és menni fog analóg módon is.
eléggé szkeptikus voltam, de elvittem.ott megnézték, majd közölték, ja hogy ez az atv1000... ezen olyat nem lehet...
felajánlották, kicserélik a atv300-ra, (azt át tudják állítani composit out-ra) és különbözetet visszaadják.belementem...
hazahoztam, megy az AV-n keresztül, de mondták, ha elállítom a felbontást, akkor csak hdmi-n keresztül lehet visszaállítani...
winyóról indítva megakad a filmlejátszás..., majd még gyűrömpicit... de eddig nemtóljó...
-
Yocee
aktív tag
ennek a cuccnak van több nagoybb testvére. az atv3000, és atv4000 ben lesz analóg kimenet, és talán menni fog az 5.1-is. de már készül az android 4.0 ICS is hozzá, így lehet, hogy az 5.1 csak ott oldódik meg.
4.0 ICS Geniatech -
beers
addikt
Sziasztok!
Rendeltem egyet én is, de szerencsére időben vissza is mondtam!
Nincs 5.1-es audio out és analóg tv kimenet!
Ezek nagyon nagy hibák!
Várnom kell valami megfelelő eszközre amiben ezek megvannak android alapú és van benne 3d gyorsító!
Van vakami hasonló kütyű? (én bevallom nem nagyon találtam eddig)
Üdv.
Beers -
JNSK
aktív tag
VLC Direct Pro-val nem tudom streamelni a videókat az eszközre.. Wifi-vel használom... létezik hogy kábellel jobban menne? Van aki használja a VLC Direct-et?
-
Yocee
aktív tag
Kérdezted, és válasz is jött, hogy nincs rajta. A Speedshop kérdezz-felelek részén is ott van, hogy nincs. nem is írják, hogy van. Én is írtam itt többször, hogy nincs. És Te megvetted ennek ellenére. Vidd vissza, mert 10e alatt nem találsz átalakítót, de a rendes (HDMI kompozit) 25e körül van.
-
L@ja
csendes tag
szia,
köszi... nem értem...
most beszéltem a speedshop egyik munkatársával, és azt állítja hogy a tv-men, ha van a sárga-piros-fehér RCA bemenet,akkor menni fog, és tartozék a hozzávaló kábel is.ugyan kipróbálnom nem lehet, mert nincs ilyen tv-jük
de laposTVvel van kiállítva pont egy 1000-es és nézegethetem...namost akkor megy, vagy nem...
-
L@ja
csendes tag
sziasztok.
az ATV1000 kinéztem a speedshopban.kérdésem az lenne, hogy van rajta olyan kimenet,
amivel av- inputot tudó tv-re köthető...
(mert régitv, és nincs hdmi rajta)használható egyáltalán ilyenen?
vhol azt láttam, hogy a 2.3-ban van rsolution beállítás, de csak 450i-ig vehető vissza.
ez -gondolom- a hdmi-re vonatkozikha van analóg out(amit állítanak a speedshoposok)
kéne
-webezésre,
-skype-ra,
-játékokra... -
gabo89
senior tag
Üdv!
Van nálam egy ilyen kütyü, hogy rakjak rá játékokat karácsonyra. De sajnos 2.2-es android van.
A kérdésem az lenne, hogy a speedshop ingyen frissíti 2.3-ra, vagy elkér valamennyi összeget?A másik, hogy bedugtam egy usb-s egeret és billentyűzetet. A billentyüzettől (ami gigabyte márkáju) viszont nagyon belassult. Gondolom a billentyűket válogatja.
-
JNSK
aktív tag
Sziasztok! kipróbáltam ma a kütyüt, a speedshop.hu bemutatótermében, és engem nagyon meggyőzött!!! 2.3.4-es android volt rajta, és a doboza szerin MALI400-as 3d gyorsító... Az távirányított pillanatok alatt meg lehet szokni.. Nagyon tetszik ez a mozgásérzékelős megoldás.. semmi késés pontos oda megy ahová akarom
Az android kicsit lassúcskának tűnik, de egyáltalán nem vészes.. a tesztet flash videóval kezdtem: felmentem az index.hu-ra, és ott megnézem egy casillas potyáját, igaz kiírta hogy a videót nem sikerül lejátszani, de mégis tökéletesen elindította, és ment is.. böngésztem még kicsi, egyszerű és jó kezelni.. írni könnyű a távirányítón! Ezután megnéztem pár HD youtube videót (nem vagyok biztos benne hogy ezek ténylegesen HD anyagok, de) meggyőztek... tűéles kép, normális framerate.. Vittem magammal egy 2 gigás pendrive-ot, amire felpakoltam pár videót.. az első a prohardveres tesztcsomagból a "BDAV_1080p@8Mbps.m2ts" volt, amiben semmi akadozást nem észleltem, szépen folyamatosan futott. A másodikkal a "Xvid_720p@3.7Mbps.avi"-val sem volt semmi probléma. A harmadik videót saját magam csináltam, egy galaxy s-el.. 720P .mp4 kiterjesztés. Ezzel sem volt probléma... Engem meggyőzött.. vettem is.. Már csak egy tv-t kell vennem hozzá
-
notaricon
csendes tag
hali
valaki, akinek már van ilyen, megtenné, hogy kipróbálja a külső usb dvd lejátszóval is?
arra, gondolok, hogy vennék egy ilyet, és rányomnám a Samu külső dvd-t, vajon a DVD filmeket natívan le tudja-e játszani így?
:s -
amulet
senior tag
Srácok, a sykpe videó chat működik rajta? USB kamerákat felismeri? Nekem ez lenne a fontos, persze a videó lejátszás is az.
valaki próbálta már? -
Yocee
aktív tag
Van új firmware: https://rapidshare.com/files/1971158124/update20111130.zip
Letöltés után átnevezni update.img-re, memóriakártya gyökerébe felmásolni, és a menüben az update-re rányomni.2.3.4 Android, működő youtube, market, flash.
-
Sharrrrk
csendes tag
Szerintem az az érték a BogoMips, csak vannak alkalmazások, amik tévesen Mhz-et írnak helyette. Én is így jártam az egy-két alkalmazással, néztem is nagy szemekkel
Örültem, mint majom a farkának, aztán gyorsan rá kellett jönnöm, hogy ez nem az az érték, amit szerettem volna :-)
Azért ezek a gyártók vagy forgalmazók is biztosan 1.6Ghz-et tüntetnének fel, ha ez így lenne... Hülyék lennének kihagyni. -
Yocee
aktív tag
Igen, attól függ. De az én Lifewiev feliratú termékemben ugyan az van, mint a Ferzonban, amit linkeltél, csak egy pár ezressel olcsóbb.
Én arra vettem, hogy a kocsiba jó lesz, de nem támogat semmiylen gps-t, és nincs rajta composit kimenet sem, amit alapnak gondoltam. a Compositot túlélem, de a gps support hiánya értelmetlenné teszi számomra a készüléket, pedig a gps provider látja a műholdakat, s a koordinátákat, de egyik navi programba sem ugranak át az adatok.
-
kelzsoca
félisten
Minden attól függ egyébként, hogy a gyártó felé milyen megrendelést ad le a megrendelő, mint minden más OEM terméknél itt is lehet választani a hardvert illetően pl: 2GB ROM/2GB RAM, ez nyilván olcsóbbá teszi a készüléket a megrendelőnek, de van 4GB ROM/512MB RAM-os verzió is.
Mint látod van fehér színben, és van fekete színben is, van wifi és wifi nélküli verzió is stb...
A közös ezekben a dobozokban (már ami az 1. hsz-ben lévő képet illeti) hogy a gyártója a Geniatech.
csak tiszta vizet öntenék a pohárba, hogy senki ne járjon úgy mint én a vásárlással.
Miért, mi a probléma?
-
Yocee
aktív tag
Értem én, de a többiben is ez van. Egyedül a Mali 300/400 bizonytalanít el. De ha van kedved, lefotózhatnád a belsejét, és egyértelmű lesz a dolog. De félreértés ne essék, nem harcolok érte, hogy ugyan az legyen a ferzon mint a többi, csak tiszta vizet öntenék a pohárba, hogy senki ne járjon úgy mint én a vásárlással.
-
Sharrrrk
csendes tag
Én múlt héten vettem egy Ferzon Droidtv-t, lehet, hogy színvak vagyok, de ez feketének tűnik...
Ja és a rendszerspecifikációk is megfelelnek a leírtaknak, legalábbis a system infós alkalmazások szerint. Nem vagyok egy nagy szaki Android témában, szóval csak arra tudok hagyatkozni, amiket láttam, ezt is csak azért vettem meg, mert megtetszett :-)
-
vicopapa
csendes tag
válasz
JohnnyHero #45 üzenetére
én már túl vagyok rajta!
vissza adták a lóvét...
Mkv-t játsza, de mégsem venném meg...
DTS és DOLBY sztem alap egy média lejátszónál...
Várj még a rendeléssel, sztem fél év és jönnek a komolyabb gyártók!!! -
JohnnyHero
csendes tag
én most készülök a speedshoptól rendelni egy ilyen szerkezetet és érdekelne hogy a 1,5 terrás külső vinyót fogja-e látni vagy csak 32gb-ig van neki támogatása és hogy lejátsza-e a nagyobb 10-20 gigás mkv fáljokat is? ha vannak hozáá jó kis törtromok akkor azok is jöhetnek már 2éve android user vagyok
és egy általános kérdés a végére olyanhoz aki használta: filmnézni jó? youtube jó? 720p-1080p
-
kiakadok
csendes tag
nálam is katasztrófa. csak a 20110909 megy fel a többinél failed félúton. lehet hogy odaadom a kölöknek játszani. honnan lehet rendes firmwaret leszedni és melyik múkod rendesen? kösz
-
vicopapa
csendes tag
Megvettem hazahoztam, holnap visszaviszem!
Nem értem mit lehet ezen dicsérni!
1. Lassú mint a tetü
2. Telefonos softver GoSMSproval
3. Video képességei enyhén szólva egy rakás fos! A nyelvek közt nem hogy váltani nem lehet hanem nem is látja őket, Dolby és DTS nem jön ki belőle!
Játéknak jó csak picit drága!
Félre értés ne essék nem az androiddal van a gond hanem ahogy tálaltákSzerintem várni kell még kb fél évet és jönnek a nagyok is droidra
Ennyi pénzt biztosan nem ér meg. -
mumk1
addikt
Igen, használatban volt.
Néztem néhány filmet, netrádiók, játék, youtube, böngésző, ezek voltak nagy vonalakban. Érdekes, mert a marketről letölthető system inf appok 1596MHz-nek látták a processzort, pedig néztem vagy 3-4 különböző darabbal. Valamint se a setCPU, se a CPU master nem látja az órajelet.
-
mumk1
addikt
Szerintem tuti jó hozzá, lehet majd én is kiegészítem vele.
Hétvégén kicsit megizzasztom, kíváncsi vagyok mit lehet kihozni belőle.
Megnézem a kernelje milyen órajelet támogat, szerintem 1GHz-t vinnie kell simán. Szóljál ha mégis szeretnéd frissíteni 2.3-re, tegnap egész este használtam az új rommal és stabil volt, nem fagyott le, nem indult újra és minden működött rendesen a fentebb linkelt rommal. -
-
mumk1
addikt
Ugyanaz, csak a wifi nincs benne.
A 2.2-s romnál nincs Google Market, csak valami egyszerű alkalmazás boltocska, sőt, semmilyen Google app nincs benne.
Amit lentebb linkeltem 2.3-s romban viszont van market, youtube, gmail.Ja, most nézem, hogy az érdekel minek látja a Market. Passz, este tudom én is megnézni.
-
Zoly75
aktív tag
Hogy ismeri fel a market ezt a kütyüt?
-
Zoly75
aktív tag
-
Zoly75
aktív tag
Vajon az a kütyü, amiről a topik szól, meg a
LifeView Not Only TV Android TV LV2GBOX TV mennyire hasonlóak? -
mumk1
addikt
Na, csak megnéztem. Innen feltettem a 1102 változatot és megy minden. Jó a Youtube, Market, Flash és szerintem sokkal gyorsabb is. Rootoltam, úgy hogy most már tökéletes.
Távvezérlőt én is így használom, még gépelni is gyorsabb a képernyőn és nincs mellé ütés mint telefonon.
Sajna az 1TB-s vinyóval nem boldogul, de egyenlőre megteszi egy 32GB pendrive is. -
Yocee
aktív tag
Szia!
Az újabb szoftverek is e 3 dolog körül forognak, Flash, Market, Youtube. a 3 ból egy nem megy jól, vagy ha megy, akkor semmi más nem
.
Nekem ez az első Androidos szerkezetem, de ismerkedni kiválló!
A távvezérlő szerintem nagyon hamar megszokható, duplaklikk a középső "flymouse" gombra, és akkor folyamatosan lehet haladni a mutatóval.
Még egy kis extra, Szerintem ugyan az az alaplap ebben, mint a nagyobb testvéréven az ATV 2000-ben, ebben is van sata port hely (a szoftver is keresni akarja a satát mindíg), csak be kell forrasztani a csatlakozót.Itt a panelja ha érdekel:
-
mumk1
addikt
Köszi, ez jó hír, bár eddig elég a 2 külső + SD olvasó, de még biztos jól fog jönni. Sajna csak hétvégén lesz időm vele rendesen foglalkozni. Néztem én is, multimédiás tartalmakkal egész jól elboldogul, van egy 1TB-s külső vinyóm, azt szeretném hozzácsapni, ha kezeli. A távvezérlőjétől fáztam csak egy kicsit, de kellemesen csalódtam, nagyon jól használható. A böngésző is elég jó, egyedül a flash fekteti meg kicsit. Igazából a youtube és a market hiányzik, csak ezek miatt mókolnám meg, de 2év Android használat után szerintem nem fog ki rajtam.
-
Yocee
aktív tag
Szia!
Gratulálok hozzá! Én még nem biztos, hogy frissíteném 2.3 ra, de nézdd meg a software update menüt, hogy mit hoz fel.
Hát fantázia van benne elég. Nem tudom, hogy mit szeretnél vele tenni, de a burkolat alatt van még 2 usb port, az egyikbe mehet Bluetooth akár, a másikba meg egy jó nagy pedrive, vagy usb olvasós memóriakártya.
-
mumk1
addikt
Üdv!
Tegnap én is beruháztam egybe.
Esetleg még annyi, hogy a "z4root " appal rootolható a szerkezet.
Szeretném én is frissíteni 2.3-ra. Abban segíthetnél hogy melyik firmware a leghasználhatóbb hozzá, illetve hogy tudom lecserélni. Ha jól értelmeztem, akkor SD-ről "update.zip" névvel tudom recoveryből flashelni. Egyébként tetszik a cucc, van benne fantázia. -
Yocee
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy témát nyitni külön ennek az Androidos tv box-nak, mert már több helyen is hozzá lehet jutni, és sok téves adat van körülötte. Ez a legelterjettebb modell, késöbbiekben összeszedem a többit is:
http://www.youtube.com/watch?v=yj8bLGE20QA&feature=related
Tulajdonságok:
•ARM Cortex A9 800MHz processzor, Mali300 3D támogatással
•256MB RAM, 2GB ROM
•Android OS 2.2, 2.3-ra frissíthető
•RJ45 10/100M ethernet csatlakozó
•Wi-Fi 802.11b/g/n
•2 külső USB 2.0 csatlakozó (alkalmazások is telepíthetők USB porton keresztül)
•HDMI 1.3 kimenet
•SPDIF
•Komponens HD kimenet
•Flash Player 10.3
•SD kártya olvasó
•USB egér és USB billentyűzet támogatásMindenképpen csak haladó felhasználóknak ajánlom a készüléket, ha nem csak filmezni szeretnél vele, a gyári szoftvere kicsit lassúcska, az eddig megjelent frissítések meg valahol véreznek (vagy a flash nem megy, vagy a youtube, vagy a market).
Viszont filmnézéshez kiváló, az összes eddig próbált fájllal elboldogul, azonnal teker az MKV-k ba is.
Legfrissebb firmware verzió:
http://www.geniatech.com/down-eng/Androidtvbox/update20111117.zipTámogatva a webkamera a skype hoz.
Kezdésnek ennyit, ha kérdés van, megpróbálok válaszolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest