Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HDMI topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
Ez a topik azért van, hogy megvitassuk a dolgokat és ha ezt két ember kulturált módon teszi, akkor nincs ezzel semmi baj
Én csak leírtam, mert így érződött, de mindenkinek szíve joga bármelyik gyártó termékeivel történő szimpatizálás.
(#1790) TTomax : Szerintem a 6990 brutális kártya lesz és remélem sikeresebben fog debütálni, mint az 5970 anno, nem lesz tele a topikja a nyavalygó emberekkel, hogy így zörög a venti, meg úgy zörög, így fagy ki, meg úgy fagy ki, mert még a mai napig látni ilyen eseteket és tényleg azt a kompromisszumok nélküli teljesítményt fogja nyújtani, persze jó áron....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged