- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
válasz
tom_77 #13236 üzenetére
46%-os venti fordulating nem hangos a kártya. Terhelve már nem lehet mellett aludni. Zárt fülhallgatóban nem fogsz semmit se hallani belőle
Kb az GTX570-el vagy egy szinten, több vrammal és magasabb fogyasztássalapollo12 mennyire komoly tuningra gondoltál? Csak akkor tudnád megfingatni a 850-es tápot, linx és furmark menne együtt 1,05V-os kártyákkal
-
Landon
addikt
Fulhallgato mellett abszolut mindegy, de egyebkent se veszes sztem. (sima 480ast is hallottam mar nem csak a sajatom). Velemenyem szerint ezt a zaj dolgot kisse tul misztifikaljak bar biztos egyeni izles kerdese is. Nekem a cpu-n 2 12cms 90CFM-es venti van (2000rpm). Na AZ hangos
es megis kibirhato.
ami sztem inkabb az aggasztobb az a homerseklet... Ehhez a vgahoz nem art egy jobb minosegu jol szellozo haz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest