Új hozzászólás Aktív témák
-
attamero81
senior tag
válasz
Laci2277 #12856 üzenetére
Én nekem mondjuk AMD-m van és amikor teszteltem a 470 SLI-t akkor a procit felzavartam 4.2 GHz-re,a VGA-k 735 MHz-es GPU a többire nem emlékszem és a 700 W-os táp már szerintem a szabájzás szélén járt.Arról nem is beszélek,hogy a 470-ek rendesen szabadtéri bulit rendeztek.Manuálisan felvettem mindkettő ref-es hűtését 96%-ra.Ha lett volna mérőm ami a fogyit méri szerintem erősen 6-700 közt lett volna a szám.Mondjuk elvileg a tápom 840 W-ig lehet terhelni,de mint szakma beli nem javaslom senkinek,mert nem lehet tudni,hogy mikor adja meg magát a technika.Inkább legyen erősebb táp,ha valakinek SLI-kel akár melyik típusból is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest