- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
A helyzet az, hogy a Ti 4200 - as 40 ezer HUF körüli és nem 100 fölötti. Na most különbség van az árak között, nem is csekély. Akinek ez kell nem szólom meg, de nehogy azzal jöjjön már nekem valaki, hogy ezt olyan mondja, akinek ez, meg az van. Itt egy csomó embernek jobb gépe van, mint nekem. Aki meg tudja venni magának (vagy megveszik neki a szülei), mert igénye van rá, ám tegye. Én pusztán a jelenségre hívtam fel a figyelmet.
-
Superman
nagyúr
Most nem írom azt, hogy kit érdekel, mert nem neked szól a negatív, vagy pejoratív hangnem, hanem a jelenségnek. Nekem egy Ti 4200 - es GeForce van, de a Magyar PC Magazin szerint már ócskavas. na most 110 és 150 ezer HUF - ért én inkább öltönyt, bőrdzsekit, vagy valami jobb cuccot veszek magamnak, amit lát is valaki és kellemesen érzem magam benne, minthogy egész nap nyomkodjam a hülye gombokat a hülye gamepadon, vagy joystikon, stb. és örüljek, mint majom a farkának, hogy milyen remekül fut a legújabb mészárszékprogram.
Amivel csak azt akarom mondani, hogy a hardverek világában minden izgalomba tud hozni, kivéve a videokártya - biznisz. :(
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Temu
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Napirajz könyv
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest