Hirdetés
Aktív témák
-
Peet
senior tag
Én már alig várom azt az időt!
Nekem csak bajom van ezekkel a fránya ventikkel, állandóan csapágyasak lesznek és úgy zümmögnek mint egy porszívó. Igaz meg lehet(ne) olajozni a csapágyakat, de sokkal jobb lenne, ha hozzá se kellene nyúlni. Én a passzív hűtők híve vagyok. A vízhűtés se rossz, de ott megint ott van a szivattyú, bár igaz, hogy a szivattyú azért halkabb mint a ventilátor (persze típusa válogatja). A PC-k tápjának vízhűtéssel való megoldása elég veszélyes lenne, ott valami passzív hűtő kellene. A passzív hűtők hátránya, hogy felszerelésük némileg több figyelmet igényel, és nehézzé teszik a gépet. Igaz aki cipelni szeretné a gépét vegyen laptopot. :) -
Incognito
senior tag
Kiváncsi vagyok mikor jön el az az idő mikor egy számítógépben nem lesznek forgó egységek. Mikor majd a winchestert felváltja valamiféle hologrammos, lézeres, olyan mágneses egység amiben nincsenek mozgó alkatrészek. Bár akkor hiányozna a kis morajló hang a bal fülemből, és majd nosztalgiázva gondolunk majd vissza arra a bizonyos FX kártyára, 5.1/4-es winchesterre, csapágyas ventillátorokra...
-
Peet
senior tag
Ha már ezeknél a szép halk gépeknél tartunk, nem tud valaki a tápra is venti nélküli hűtést????????? :)
-
Polesz
addikt
:O:O:O
-
ödönke
aktív tag
Ati Radeon 9700 pro
[L]http://www.ocsystem.com/ocenati97pro.html[/L] -
Zsiba
senior tag
Vajon hány kiló ez a kártya????
Egyébként az ATI9700Pro-ból is készült passzív hűtéses. -
e-biza
őstag
nah jo valami moderátor azért kicsit mérsékelje a cimet mert ebbol nagy láng(flame) lesz.. valami ''gf fx hütésére megoldás lehetséges'' cim legyen :) köszönöm
-
e-biza
őstag
:))))
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- AOC AGON PRO AG276QZD2 2K/240HZ/0.03ms
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Lenovo L27i-4A Monitor! 27"/IPS/FHD/100hz/1ms/Ultravékony Design/Fehér Szín
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest