- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Mini PC
- Akciókamerák
- Projektor topic
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
Aktív témák
-
Totyi
őstag
Kicsit olvass utána,linket nem tudok adni.A téma bonyolult,én sem értem teljesen.A ti4200 kártya progamozánál,például,nagyon meg van keverve a dx.Ettől függetlenül az egy jó kártya.A LE,pedig ha jól tudom a ''light edition''-t jelöli,amiből hiányzik vmi Z puffer kiürítés,vagy mi az ördög.Lehet ebből adódik a driverzavar;meg abból hogy még mindíg az nvidia készít stabilabb drivereket.Régebben fokozottan igaz volt ez, az Ati nem nagyon foglalkozott a driverrel.Nézd meg az nvidia 3d2003 szépítő drivereit.Szépen felismeri a driver a tesztprogramot,és felülbírál egy két dolgot.Ebből adódik a magasabb pontszám,meg a patch is a 3d mark-hoz.Le a kalappal az nvidia,és az ati előtt;jó mind a kettő.-de az nvidia egy két dolgot túlbonyolít.Lásd driver.Még egy példa: az fx-ek sokkal több utasítást tudnak mint a radeonok,de a dx9 szabvány nem enged többet.Tehát hiába van több,csak kihasználatlanul ácsorognak.
Aktív témák
- EAFC 26
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen videókártyát?
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest